fbpx
Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány Ferenc pert nyert két kormánypárti lappal szemben

A jogerős bírósági ítélet szerint a Bors és az Origo is valótlanul állította a DK elnökéről, hogy ittas volt a párt egyik rendezvényén.

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletéről, mely megállapította, hogy a kormánypárti Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks két online kiadványa, a Bors.hu és az Origo.hu is hazudott, amikor azt állította, hogy Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke ittasan jelent meg egy pártrendezvényen, a DK közleményben értesítette a Media1-et.

A sajtóiroda tudatta azt is, hogy az Ítélőtábla helyreigazításra kötelezte az említett internetes portálokat.

A párt közleménye arra is emlékeztetett: a kormánypárti médiatermékek az elmúlt időszakban sorra bukják el a helyreigazítási pereket.

Legutóbb, mint arról a Media1 is beszámolt, Jakab Péter, a Jobbik elnöke nyert pert a korábban nívódíjjal kitüntetett Origóval szemben, mely csak az idei évben már az ötödik Jakab számára kedvező ítélet volt különböző kormánypárti médiumokkal szemben.  A két alperes közül az egyik, az Origo a Fővárosi Törvényszék adatai alapján évek óta a legtöbb sajtópert elvesztő médiumnak számít.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Borító: Gyurcsány Ferenc / YouTube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások