Rólunk

Szalay Dániel, a Media1 alapító-főszerkesztője. Fotó: Varga Zoltán, Budapest Headshot
Szalay Dániel, a Media1 alapító-főszerkesztője. Fotó: Varga Zoltán, Budapest Headshot

A Media1 elsősorban a magyar média világával foglalkozó digitális médiatermék. Olvashat itt a televíziók, a rádiók, a nyomtatott sajtó, az online és a mobil média legfrissebb híreiről. Interjúkkal, helyszíni tudósításokkal és más exkluzív tartalmakkal, oknyomozásokkal is találkozhatnak oldalunk látogatói.

A Media1 alapítója és főszerkesztője a több mint 20 évnyi médiatapasztalattal rendelkező Szalay Dániel újságíró, aki 2015-től 3 éven át a 24.hu média rovatának volt a szerkesztője, illetve ezt megelőzően éveken át a Médiapiac.com és a Marketing&Média munkatársa, a Computerworld főszerkesztő-helyettese, illetve több rádióműsor riportere.

Ha ön is úgy gondolja, hogy szükség van médiára, és a média világa iránt
érdeklődők számára egy minőségi digitális sajtótermékre, kérjük
lehetőségeihez mérten járuljon hozzá a Media1 tartalomszolgáltatásának
költségeihez, hogy működése hosszútávon is biztosított legyen, valamint fejleszteni tudjunk, például növelhessük a stáb létszámát, és még színvonalasabb szolgáltatást nyújthassunk. Az anyagi támogatás mellett nagy segítséget jelent az is, ha követ bennünket a Facebookon, illetve megosztja, lájkolja cikkeinket, valamint feliratkozhat napi hírlevelünkre is, hogy ne maradjon le tartalmainkról.