A Media1 a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál nyilvántartásba vett digitális tartalomszolgáltató: hírportál, valamint ehhez kapcsolódóan podcast- és rádióműsor. Az oldal és a műsor kiemelten foglalkozik a televíziók, a rádiók, a nyomtatott sajtó, az online és a mobil média legfrissebb híreivel. Interjúkkal, helyszíni tudósításokkal és más exkluzív tartalmakkal, oknyomozásokkal is találkozhatnak az oldal látogatói, a műsor hallgatói.

A Media1 kiadója a Media1 Digitális Média Kft., melynek története a jogelőd vállalkozással együtt egészen 2001-re nyúlik vissza. A vállalkozás és a 2019. január 8. óta működő oldal alapító-tulajdonosa és főszerkesztője a mintegy 25 évnyi médiatapasztalattal rendelkező Szalay Dániel újságíró, aki 2015-től 2018-ig a 24.hu média rovatának volt a szerkesztője, illetve ezt megelőzően éveken át a Médiapiac.com, majd a Marketing&Média munkatársa, korábban a Computerworld főszerkesztő-helyettese, illetve több rádióműsor riportere.

Ha ön is úgy gondolja, hogy szükség van egy minőségi digitális sajtótermékre, kérjük lehetőségeihez mérten járuljon hozzá a Media1 tartalomszolgáltatásának költségeihez, hogy működése hosszútávon is biztosított legyen, valamint fejleszteni tudjunk, például növelhessük a stáb létszámát, és még színvonalasabb szolgáltatást nyújthassunk. Az anyagi támogatás mellett nagy segítséget jelent az is, ha követ bennünket a Facebookon, illetve megosztja, lájkolja cikkeinket, valamint feliratkozhat napi hírlevelünkre és követheti RSS csatornánkat is, hogy ne maradjon le tartalmainkról.

Szalay Dániel, a Media1 alapító-főszerkesztője
Szalay Dániel, a Media1 alapító-főszerkesztője. Fotó: Varga Zoltán, a Budapest Headshot fotósa