Támogatás

A tartalomelőállítás Pénz nélkül nem megy.

Nincs média tartalom nélkül, tartalom pedig pénz nélkül. A tartalom-előállítás meglehetősen költséges, még akkor is, ha nagyon meghúzzuk a nadrágszíjat. A legtakarékosabb szerkesztőségként is ki kell fizetnünk az információk megszerzésének, terjesztésének és az interjúk elkészítésének költségeit (utazási költség, telefonköltség, újságíróbér, fotók jogdíja), valamint a domaint, a tárhelyet a megfelelő sávszélességgel, a különböző online és  eszközöket, a fejlesztőeszközöket és a fejlesztőt, valamint az adókat. Az elmúlt években már megtapasztalhatták, milyen az, amikor szerkesztőségek zárnak be. A Media1 alapítója, Szalay Dániel újságíró viszont épp akkor indítja ezt az oldalt, amikor lassan kő kövön nem marad a magyar médiapiacon.

Ha ön is úgy gondolja, hogy szükség van a média világa iránt érdeklődők számára egy minőségi digitális médiumra, kérjük lehetőségeihez mérten járuljon hozzá a Media1 tartalomszolgáltatásának költségeihez, hogy működése hosszútávon is biztosított legyen, valamint fejleszteni tudjunk, például növelhessük a stáb létszámát, és még színvonalasabb szolgáltatást nyújthassunk. Hozzájárulását többféle módon is fogadjuk és előre is nagyon köszönjük. Javasoljuk a gyors és kényelmes bank- és hitelkártyás online befizetést, de az alábbi további fizetési lehetőségek közül bizonyára megtalálja az önnek leginkább kényelmes megoldást.

Az online bank- és hitelkártyás fizetés a PayPal rendszerén keresztül lehetséges, többek között Visa, Mastercard, American Express és más elfogadott kártyák felhasználásával. Lehetőség van alkalmankénti és rendszeres befizetésre is. Ha teheti, kérjük válassza a rendszereset, így nem kell minden hónapban újra beállítania, bár ebben az esetben, ha még nincsen, szükség lehet egy PayPal hozzáférés létrehozatalára is. A bekért adatok (név, cím stb.) valódiságát nem ellenőrizzük, vagyis megadhat akár álnevet is. Használja az alábbi gombot a folyamat indításához, vagy kattintson ide.

A PayPal rendszeren keresztül bank- és hitelkártyáján kívül PayPal egyenlege terhére is lehetősége van alkalmankénti és rendszeres hozzájárulásra. Ha teheti, kérjük válassza a rendszereset, így nem kell minden hónapban újra beállítania.Az összeg mértékét ön határozza meg: kérjük adjon meg egy minél magasabb összeget, ami önnek még nem megterhelő. A bekért adatok (név, cím stb.) valódiságát nem ellenőrizzük. Használja az alábbi leírás alatti gombot a folyamat megindításához, vagy kattintson ide.

Belföldi banki forintátutalás (GIRO) esetén célszámlának kérjük a

16200223-10086449-00000000 folyószámlánkat adja meg.

Kedvezményezett: Vipcast Media Bt.

Amennyiben rendszeresen hozzájárulna a Media1 működéséhez, kérjük válassza a rendszeres átutalási megbízást. Az átutalásokat megadhatja netbankon, telebankon (call-centeren), valamint személyesen számlavezető fiókjánál is. Javasoljuk a netbankos megoldást válassza.

Választhatja a készpénzes befizetést is, ebben az esetben ehhez kérjük fáradjon be a Magnet Magyar Közösségi Bank bármely bankfiókjába, ahol a következő célszámlaszámra hivatkozzon:

16200223-10086449-00000000

Kedvezményezett: Vipcast Media Bt.

Kérjük a közleményben kérjük okvetlenül tüntessen fel egy nevet és lakcímet és e-mail címet, cég esetén székhelyet. Ezen adatok valóságtartalmát mi nem ellenőrizzük, mindössze számviteli okok miatt szükséges ezen adatokat elkérnünk, azonban elképzelhető, hogy bankfióki befizetés esetén jogszabályi okok miatt kérni fognak valamilyen személyazonosító okmányt.

Forintban történő, külföldről érkező átutalás esetén azt tanácsoljuk, használjon Transferwise-t, így ugyanis jelentős bankköltséget takaríthat meg.

Amennyiben külföldről utalna, helyi utalásként, saját devizanemében is megteheti a Transferwise-nál lévő alábbi helyi számlaszámaink segítségével.

Euróban (EUR) érkező átutaláshoz a következő számlaadatokat használja:

Számlatulajdonos
Vipcast Media Bt.
IBAN (kizárólag Európán belül EUR fogadására)
BE55 9670 3647 9844
Bankkód (SWIFT/BIC)
TRWIBEB1XXX
Bank címe
TransferWise Europe SA
Square de Meeûs 38 bte 40
Brussels
1000
Belgium

Amerikai dollárban (USD) erre a számlaszámunkra tudunk átutalást fogadni:

Számlatulajdonos: TransferWise FBO Vipcast Media Bt.

Bankszámlaszám:
8310209175

Wire banki azonosító (routing number)
026073008
ACH banki azonosító (routing number)
026073150

Cím:
TransferWise
19 W 24th Street
New York
10010
United States

Angol fontban (GBP) érkező utalásokat itt tudunk fogadni:

Számlatulajdonos:
Vipcast Media Bt.

Bankszámlaszám:
51168305

Banki azonosító (UK sort code)
23-14-70

Lakcím:
TransferWise
56 Shoreditch High Street
London
E1 6JJ
United Kingdom