A tartalom-előállítás költséges, a folyamatos tartalom-előállításhoz kapcsolódóan nekünk is költségeink vannak (például újságírói, közreműködői honoráriumok, VPS-szerver díja, telefonszámla, utazási költségek, vásárolt fotók esetén jogdíjak, fejlesztési díjak és eszközök, számítógépes infrastruktúra, domain, adók, jogi eljárások, könyvelés stb.).

Ha ön is úgy gondolja, hogy szükség van egy független és minőségi digitális médiumra, kérjük ön is járuljon hozzá a Media1 tartalomszolgáltatásának (hírportál, podcast) működési költségeihez.

Hozzájárulását többféle módon is fogadjuk és előre is nagyon köszönjük! Javasoljuk a gyors és kényelmes bank- és hitelkártyás online befizetést, de az alábbi felsorolt egyéb fizetési lehetőségek közül is választhat.

Az online bank- és hitelkártyás fizetés a PayPal rendszerén keresztül lehetséges, többek között Visa, Mastercard, American Express és más elfogadott kártyák felhasználásával. Lehetőség van alkalmankénti és rendszeres befizetésre is. Ha teheti, kérjük válassza a rendszereset, így nem kell minden hónapban újra beállítania, bár ebben az esetben, ha még nincsen, szükség lehet egy PayPal hozzáférés létrehozatalára is. A bekért adatok (név, cím stb.) valódiságát mi nem ellenőrizzük. Használja az alábbi gombot a folyamat indításához, vagy kattintson ide.

A PayPal rendszeren keresztül bank- és hitelkártyáján kívül PayPal egyenlege terhére is lehetősége van alkalmankénti és rendszeres hozzájárulásra. Ha teheti, kérjük válassza a rendszereset, így nem kell minden hónapban újra beállítania.Az összeg mértékét ön határozza meg: kérjük adjon meg egy minél magasabb összeget, ami önnek még nem megterhelő. A bekért adatok (név, cím stb.) valódiságát nem ellenőrizzük. Használja az alábbi leírás alatti gombot a folyamat megindításához, vagy kattintson ide.

Belföldi banki forintátutalás (GIRO) esetén célszámlának kérjük a

16200223-10086449-00000000 folyószámlánkat adja meg.

Kedvezményezett: Media1 Digitális Média Kft.

Az átutalás közlemény rovatába kérjük írja be: Media1 működési hozzájárulás.

Amennyiben rendszeresen hozzájárulna a Media1 működéséhez, lehetőleg válassza a rendszeres átutalási megbízást. Az átutalásokat megadhatja netbankon, telebankon (call-centeren), valamint személyesen számlavezető fiókjánál is. Javasoljuk a netbankos megoldást válassza.

Választhatja a készpénzes befizetést is, ebben az esetben ehhez kérjük fáradjon be a Magnet Magyar Közösségi Bank bármely bankfiókjába, ahol a következő célszámlaszámra hivatkozzon:

16200223-10086449-00000000

Kedvezményezett: Media1 Digitális Média Kft.

Kérjük a közleményben kérjük okvetlenül tüntessen fel egy nevet és lakcímet és e-mail címet, cég esetén székhelyet. Ezen adatok valóságtartalmát mi nem ellenőrizzük, mindössze számviteli okok miatt szükséges ezen adatokat elkérnünk, azonban elképzelhető, hogy bankfióki befizetés esetén jogszabályi okok miatt kérni fognak valamilyen személyazonosító okmányt.

Forintban történő, külföldről érkező átutalás esetén azt tanácsoljuk, használjon Transferwise-t, így ugyanis jelentős bankköltséget takaríthat meg.

Amennyiben külföldről utalna, helyi utalásként, saját devizanemében is megteheti a Transferwise-nál lévő alábbi helyi számlaszámaink segítségével.

Euróban (EUR) érkező átutaláshoz a következő számlaadatokat használja:

Számlatulajdonos
Media1 Digitális Média Kft.
IBAN (kizárólag Európán belül EUR fogadására)
BE55 9670 3647 9844
Bankkód (SWIFT/BIC)
TRWIBEB1XXX
Bank címe
TransferWise Europe SA
Avenue Louise 54, Room S52
Brussels
1050
Belgium

Amerikai dollárban (USD) erre a számlaszámunkra tudunk átutalást fogadni:

Számlatulajdonos: TransferWise FBO Media1 Digitális Média Kft.

Bankszámlaszám:
8310209175

Wire banki azonosító (routing number)
026073008
ACH banki azonosító (routing number)
026073150

Cím:
TransferWise
19 W 24th Street
New York
10010
United States

Angol fontban (GBP) érkező utalásokat itt tudunk fogadni:

Számlatulajdonos:

Media1 Digitális Média Kft.

Bankszámlaszám:
51168305

Banki azonosító (UK sort code)
23-14-70

Lakcím:
TransferWise
56 Shoreditch High Street
London
E1 6JJ
United Kingdom

Amennyiben egyéb devizanemben fizetne, kérjük keressen bennünket, hogy egyeztethessünk.