fbpx
Az Origo hirdetése Budapesten

Nívódíjjal jutalmazták az Origót, a Metropolt, a TV2 Hírigazgatóságát és a Kossuth Rádiót a Parlamentben

A nívódíjat Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat fővédnöke adta át.

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit csütörtökön, a Parlamentben adták át. Az idén 38 pályázó 41 pályázata érdemelte ki a címet, közülük többen nívódíjban és különdíjban is részesültek – számol be az MTI. A hírből kiderült az is, hogy az elismerést több kormánypárti szerkesztőség is megkapta.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, a Kossuth Rádió aktuális műsorainak szerkesztősége, az ORIGO gazdasági szerkesztősége és a METROPOL szerkesztősége kapta.

„Az Érték és Minőség Nagydíj pályázat valódi értékmérő a szigorú elbírálási rendszerének köszönhetően, a díjazottak hozzájárulnak a magyar gazdaság sikeréhez, másokat értékteremtésre késztetnek”

– mondta Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat fővédnöke az állami hírügynökség beszámolója szerint.

Marsi Anikó, Gönczi Gábor, a Tények műsorvezetői és a Tényeket felügyelő Kökény-Szalai Vivien, a Tv2 hírigazgatója
Marsi Anikó, Gönczi Gábor, a Tények műsorvezetői és a Tényeket felügyelő Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója. Fotó: TV2-sajtószoba

A nívódíjas Metropol és Origo a kormánypárti Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) alá tartozik. Az Origo a Fővárosi Törvényszék adatai szerint évek óta a sajtótermékek közül a legtöbb pert elvesztő lapnak számít, épp a napokban bukott el megint egy sajtópert elsőfokon. A lap ellen több végrehajtási eljárás is indult mostanában, miután jogerősen vesztett pereit nem hajtotta végre.  A TV2 Hírigazgatóságához tartozik a Tények, mely nemrég jogerős bírósági ítéletet hagyott figyelmen kívül, egyébként szintén sok pert veszítenek, a tévécsatorna vezérigazgatója szerint ez utóbbi teljesen normális. A Metropolban nemrég koldustérkép jelent meg.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások