fbpx

origo.hu

Donáth Anna beszél az Európai Parlamentben

Hatott a vezérigazgatóra kivetett bírság, beismerte az Origo: kamuzott Donáth Annáról, a Momentum EP-képviselőjéről

Az Origo szombat reggelre időzítette a bocsánatkérésének publikálását arról, hogy nem igaz, hogy a Momentum képviselője zaklatott egy fiatal lányt. A sajnálkozás a vonatkozó bíróság ítélet értelmében az Origo főoldalának legtetején is megjelent. A Gábor László főszerkesztette lap csak azután teljesítette a bíróság ítéletét, hogy már a vezérigazgató is pénzbírságot kapott annak elszabotálása miatt.

Az Origo közterületi plakátja Budapesten

27 hazugságbeismerő közlemény közzétételére és 5 milliós sérelemdíj fizetésére kötelezi az Origo kiadóját a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete Juhász Péterrel kapcsolatban

A Fővárosi Ítélőtábla másodfokú, jogerős ítélete szerint a fideszes médiahálózathoz tartozó Origo hazudott, amikor több tucat cikkében azt állította, hogy Juhász Péter, az Együtt volt elnöke úgymond erőszakos cselekményeket követett el volt élettársával szemben. 26 darab cikk szövege előtt, továbbá az internetes sajtótermékként bejegyzett weblap főoldalán jól láthatóan egy közleményt kell közzétenni és 5 millió forint sérelemdíjat is fizetni kell Juhász számára. Ezenfelül a jelentős perköltségeket is a közpénzekkel kitömött KESMA-cégnek kell állnia.

Marsi Anikó a TV2 Tények díszletében.

Czeglédy: A Fidesz Marsi Anikóék büntethetetlensége érdekében módosítja a Büntető Törvénykönyvet

„A Fidesz gyáva módon siet Marsi Anikó, Gönczi Gábor és a többi propagandista megsegítésére: az érdekükben most éppen a Büntető Törvénykönyvet akarják módosítani”– írja Czeglédy Csaba DK-s politikus, ügyvéd, szombathelyi önkormányzati képviselő, aki azt is elárulta, hogy egy rágalmazási ügyben igazságügyi szakértő jelent meg az Origo szerkesztőségében.

Donáth Anna, a Momentum elnöke, európai parlamenti képviselője.

Bocsánatot kért az Origo Donáth Annától

Egy bírósági ítélet miatt nyilvános bocsánatkérésre kényszerült a kormánypárti médiaóriásba, a KESMÁ-ba tartozó Origo. Ezt a honlapjukon most meg is jelentették.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások