fbpx

new wave media group

A mi kis falunk 5. évadának egyik jelenete

Helyreigazítást kér az Origótól A mi kis falunk gyártócége

A kormányközeli KESMA-hoz tartozó portál az RTL egyik legnépszerűbb tévésorozatával kapcsolatban több valótlan állítást is tett egy cikkében a széria gyártócége, a Content Factory Kft. szerint, mely emiatt sajtóhelyreigazítási kérelemmel fordult az Origóhoz és bírósági pert helyezett kilátásba vele szemben arra az esetre, ha nem igazítja helyre a leírtakat.

Action for Democracy

Jogerős: megsértette Korányi Dávid személyiségi jogait a Metropol és az Origo

Jogerősen is megnyerte a személyiségi jogai megsértése miatt indított pert Korányi Dávid, az Action for Democracy nevű szervezet vezetője a Metropol című napilapot kiadó Mediaworks és az Origo tulajdonosa, a New Wave Media Group ellen. Ez az a szervezet, amelyik korábban az Egyesült Államokban, New Yorkban a Times Square-en lévő óriási kivetítőfalon szavazásra buzdította az USA-ban élő magyarokat, illetve amely jelentős összegű adománnyal támogatta a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalmat idén tavasszal, a választásokat megelőzően, ami miatt azóta a Fidesz és a kormányközeli lapok céltáblájába került.

Az Origo közterületi plakátja Budapesten

Pert bukott az Origo a Datadat ellen elsőfokon

Az egyelőre nem jogerős ítélet szerint a kormánypárti lap kiadójának milliós sérelemdíjat kell fizetnie, amiért több valótlan állítást is megfogalmazott a Bajnai Gordonhoz köthető cégről. A Datadat szerint ez még csak a kezdet.

Néhány oroszbarát tartalom az Origón

Gyűjtemény készült arról, milyen módszerekkel tolja az Origo Vlagyimir Putyint és az orosz propagandát

Egy olvasónkat, Pétert annyira feldühítette, amilyen módszerekkel a Gábor László főszerkesztette Origo dolgozik annak érdekében, hogy megtolja az Oroszországgal kapcsolatos propagandisztikus, gyakran valótlanságokra épülő tartalmakat, hogy elkezdte az így közölt „rendkívüli híreket” fényképekkel dokumentálni. Péter a gyűjteménye 1. részét eljuttatta a Media1-nek.

A Freemail.hu kezdőlapja.

A Mediaworkshöz került a Freemail

A jövőben közvetlenül a Mediaworks üzemelteti az 1997-ben, a Soros György közeli C3 alapítvány berkein belül indult, az utóbbi időben a New Wave Media Grouphoz, az Origo kiadójához tartozó magyar levelezőt – értesült a Media1.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások