fbpx
Juhász Péter.

Péntek délben egyszerre kértek bocsánatot a fideszes médiahálózat egyes lapjai 8 lejárató anyag miatt Juhász Pétertől

Az összehangolt lejáratás után itt a bejglimámoros időszakra időzített összehangolt bocsánatkérés a közel 5 évvel ezelőtti valótlanságokért.

Ma, péntek délben bocsánatkérés jelent meg a Fidesz-közeli Mediaworks médiaholdinghoz (KESMA) tartozó szinte összes online felületén, így a Vaol.hu-n, Bama.hu-n, a Heol-on, a Baon-on, a Duol-on, a Feol-on, a Szoljon-on, a Kemmá-n, a Sonline.hu-n, a Teol.hu-n, a Veol.hu-n és a Zaol.hu-n Juhász Péterrel, az Együtt nevű ellenzéki párt volt társelnökével kapcsolatban – vette észre az ugytudjuk.hu.

A megjelent sajnálkozások szerint az említett kormányközeli portálok 8-8, még 2018-ban közölt cikkért kérnek elnézést a volt politikustól.

Az említett portálok beismerték, hogy megsértették Juhász jó hírnévhez fűzűdő jogát valamint emellett a magán- és családi élet tiszteletben tartásához való jogát.

A beismerést a lapok által elvesztett bírósági ítéletek előzték meg.

A Vas megyei hírportál, a Vaol és a többi weboldal is a következő szöveget jelentette meg:

„Bocsánatkérés
Bocsánatkérés a Juhász Péterre vonatkozó valótlanságok miatt
Bocsánatkérés Juhász Pétertől, mert a 2018. február 10., 2018. február 13., 2018. március 08., 2018. március 13., 2018. március 16., 2018. március 24., 2018. március 25. és 2018. április 13. megjelent cikkekben valótlanságokkal megsértettük Juhász Péter jóhírnevét, magán- és családi élet tiszteletben tartásához való jogát.”

Arra a portálok nem tértek ki, mik voltak konkrétan a hazugságok, de feltehetőleg hasonló rágalmakról lehet szó, mint amik miatt a TV2 Tények című műsora is különös módját választotta a sajnálkozásnak nemrég, miután jogerős bírósági ítélet mondta ki, hogy valótlanságokat közölt a csatorna. Akkor olyan sok hazugságot kellett korigálni, hogy ez bele sem fért egy adásba.

Magyarországon megyei napilapot több éve kizárólag a Fidesz-közeli médiahálózat ad ki. A lapokat állami reklámokkal dotálva tartják életben, amióta egy kormányrendelettel nemzetstratégiai jelentőségűnek minősített ügylet keretében odaajándékozta ezeket Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor barátja a KESMA nevű Fidesz-közeli médiaalapítványnak, amelyet Liszkay Gábor, Orbán Viktor egyik médiaügyi jobbkeze alapított a balatoni nyaralójában, Liszkay is vezeti elnökként.

Ma egyébként a Mediaworks másik terméke, a Magyar Nemzet is helyreigazítást közölt, de ők a Jobbik kapcsán tettek közzzé beismerést.

Helyreigazítást közölt a Magyar Nemzet a Jobbikról

 

 

Hat év után is csak trükkösen közölte a TV2 a helyreigazításokat Juhász Péterről

Különös hívást kapott a TV2-től Juhász Péter élettársa, Hámori Gabriella színművész

„A problémák széles skáláját látjuk Magyarországon“ – Vera Jourovát, az Európai Bizottság alelnökét kérdezte a Media1

Átment az Alkotmánybíróságon, hogy a kormányfő zöld lámpát kapcsolt a fideszes médiaholding megafúziójához

További hírek érhetők el a Media1-en. Keressen meg bennünket Facebookon és Telegramon is!

Borító: Juhász Péter, az Együtt volt társelnöke. Fotó: az expolitikus Facebook-oldala
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások