fbpx
Origo.hu plakát

Pert nyert Jakab Péter az Origóval szemben – kiderült, ki írta róla a lejárató cikket

Sorra nyeri a helyreigazítási pereket a Jobbik elnöke. Ezúttal rágalmazás miatt feljelentést is tesz, miután a sajtóper során kiderült, ki írta a cikket.

„A TV2 és társai után most az Origóról mondta ki a bíróság, hazudtak, amikor azt állították, hogy kiadom az albérletemet másnak” – kezdődik Jakab Péter, a Jobbik elnöke a Media1-hez is eljuttatott pénteki közleménye, melyet a Facebookon is közzétett.

A politikus közölte: a bíróságon nem csak az derült ki, hogy hazudtak, hanem az is, hogy ki volt az, aki írta a róla készült lejárató cikkeket a Bors nevű kormánypárti bulvárlapnál:

Forgács Ágnes még a bíróság előtt is hazudozott, eredménytelenül. Illetve egy eredménye mégiscsak lesz: büntetőfeljelentést teszek ellene rágalmazás miatt. A helyreigazítás itt már nem elég”

– szögezte le az ellenzéki párt elnöke.

Mint arról a Media1 is beszámolt, Jakab Péter tegnap, csütörtökön is nyert pert a vélt ingatlanügyeivel kapcsolatban, akkor TV2 Tények című műsorával szemben. Az ügyet még 2021 novemberében a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks égisze alatt működő, Bors nevű bulvárnapilap indította el.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások