fbpx
Baranyi Krisztina, valamint Kárász Róbert, Szalai Szilárd és Krug Emília az ATV Start 2022.11.04-i, nagy botrányt kavaró műsorában

Azt állítja Szalai Szilárd, a PestiSrácok munkatársa, az ominózus ATV-s Szigorlat előtt Baranyi Krisztina igenis felmérhette, kik lesznek jelen

A ferencvárosi polgármester által a napokban többször keményen bírált és propagandaterméknek titulált internetes lap munkatársa kiáll Kárász Róbert, az ATV távozó műsorvezetőjének azon állítása mellett, hogy Baranyi tudta, ki lesz a vendégkérdező a Start című műsor Szigorlat című rovatában. Szalai Szilárd azt állítja, a felmondási idejét az ATV-nél ki sem töltő Kárásznak van igaza. Ennek ellentmond az, amit Baranyi Krisztina Fiala Jánosnak mondott: szerinte Szalai Szilárd elkésett, utolsó pillanatban érkezett be a stúdióba.

Mint arról beszámoltunk, pénteken Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője bejelentette, hogy a már a Szigorlat című műsor körüli ügy előtt bejelentett, november végére tervezett távozásához kapcsolódó felmondási idejét ki sem töltve azonnali hatállyal beszünteti a munkavégzést a csatornánál, mivel a csatorna nem állt ki mellette, sőt megkérték őt, hogy távolítsák el az egyik Facebook-kommentjét Fürjes Balázs államtitkár posztja alatt azután, hogy Baranyi Kriszinta ferencvárosi polgármester arról beszélt, nem igaz, amit Kárász Róbert abban állított, tehát valótlan az, hogy Baranyi az ATV Start Szigorlat című rovatában szembesült azzal, hogy Szalai Szilárd, a PestiSrácok munkatársa jelen lesz kérdezőként. Kárász azt állította, hogy Baranyi tudta, ki lesz a vendégkérdező, nem akkor találkozott vele, amikor a stúdióba érkezett, de ez Baranyi szerint hazugság. Az ATV szerint sem igaz, amit Kárász írt.

Kárász állítása azért is érdekes volt, hiszen előzőleg még Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója egy lapinterjúban azt mondta, elfogadják a műsor szerkesztőinek javaslatát azzal kapcsolatban, hogy ezentúl tájékoztatást adnak a Szigorlatba érkező vendégek személyéről, vagyis maga a csatorna állította azt, hogy nem kapott tájékoztatást Baranyi. Egyébként az ominózus múlt pénteki ATV-s műsorban is Krug Emília, Kárász Róbert mellett a műsor másik műsorvezetője is azt mondta, a jövőben tájékoztatni fogják Baranyit a stúdióban lévő személyekről.

A PestiSrácok munkatársa kiáll Kárász Róbert mellett

Most a legújabb fejlemény, hogy Szalai Szilárd, a PestiSrácok munkatársa egy Facebook-bejegyzésben Kárász pártját fogva kijelentette, hogy Baranyi Krisztinának igenis tisztában kellett lennie vele, hogy ő jelen lesz.

Szalai Szilárd egy olyan médium munkatársa, mely tucatszámra bukja a sajtópereket hazugságok közléséért, és legutóbb alig pár napja kellett bocsánatot kérniük hírhamisításáért az orosz-ukrán háború kapcsán, ezért szavait nem árt óvatosságból fenntartásokkal fogadni, de a történethez hozzátartozik, ha közöljük mindazt, amit a PestiSrácok embere állít.

A PestiSrácok munkatársa azt írja, hogy aki járt már televíziós stúdióban, tudhatja, hogy nem történhetett másképp, hogy Baranyi felmérhette, ki lesz jelen, hiszen egy felvételnek vannak bizonyos előkészületei, amelyeket a résztvevők jelenléte nélkül nem lehet elvégezni. Ebből szükségszerűen következik, hogy felmérhető, kik lesznek a stúdióban, és erre a polgármester asszonynak is lehetősége volt – tette hozzá.

Szalai Szilárd állítása szerint az adás előtt ebben az esetben is világos volt, hogy ki lesz jelen, ezért meglepőnek tartja, hogy a polgármester nem jelezte a személyével szembeni aggályait előzetesen. A PestiSrácok munkatársa azt állítja, nem tud másra gondolni, mint hogy az „adásban látottak csak egy akkor jó ötletnek tűnő performansz része volt”.

A PestiSrácok munkatársa azt is írja:

„az, hogy Baranyi hazugnak állítja be Kárász Róbertet, az pedig már tényleg mindennek a legalja, hiszen amit a polgármester állít, a fent írtak alapján nyilvánvalóan nem igaz. Hogy ezek után vannak, akik megcáfolják Kárászt, legalább annyira meglepő, mint Baranyi kijelentései. Az adásban békejobbot nyújtottam Baranyinak, ő ezt nem fogadta el. Már látható, hogy miért.”

Szalai bejegyzése ugyanakkor arra nem tért ki, hogy pontosan milyen körülményekből kellett volna tudnia Baranyinak, hogy ő a kérdezője lesz, hol és milyen körülmények között hívták fel erre a figyelmét, ha találkoztak előzetesen, bemutatkozott-e, elmondta-e neki ő vagy valaki más, hogy ő lesz a kérdezője, vagy csupán esetleg arról van szó, hogy ugyanazon a folyosón vagy a sminkszobában várakoztak és nem okvetlenül volt egyértelmű a helyzet, hogy azért vannak ugyanott, mert ugyanabban a műsorblokkban lesznek együtt.

Frissítés 2022.11.14:

Beismert egy lényeges körülményt Szalai Szilárd a Media1-nek: csak a stúdió díszletei között találkozott Baranyival

A Media1 kérdést küldött a PestiSrácoknak, illetve Szalainak, hogy tájékoztassanak bennünket arról, pontosan milyen körülményekből mérhette volna fel a polgármester, hogy Szalai a műsorban jelen lesz. Szalai hétfői válaszából kiderült, hogy Baranyi csak a műsor stúdiódíszletei között találkozott a PestiSrácok munkatársával.

Beismert egy fontos körülményt Szalai Szilárd, a PestiSrácok munkatársa Baranyi Krisztina ATV-s konfliktusával kapcsolatban

Frissítés 2022.11.16

Trencséni Dávid: Szalai Szilárd szándékosan félre akarja vezetni a közvéleményt

Trencséni Dávid, a 168 Óra hírigazgatója, aki gyakran vendége az ATV-nek, így a Start műsor Szigor rovatának folyamatait is közelről láthatta, arról beszélt, hogy Szalai Szilárd szándékosan félre akarja vezetni a közvéleményt, elmondta azt is, miért biztosan ebben 100%-ig. További körülmények is kiderültek, melyek Baranyi Krisztina állítását támasztják alá, erről az alábbi hírünkben olvashatnak bővebben.

 

A 168 Óra hírigazgatója szerint Szalai Szilárd, a PestiSrácok munkatársa szándékosan megpróbál mindenkit félrevezetni a Baranyi Krisztinával az ATV-ben történtek ügyében

 

Baranyi Krisztina: Szalai Szilárd elkésett, a műsorvezetői konferálás alatt érkezett be a stúdióba

Baranyi Krisztina Fiala János Keljfel Jancsi című néhány nappal ezelőtti YouTube-műsorában az ATV-s műsorban történt esetről azt mondta, hogy már a műsorvezetői felkonferálás ment, amikor Szalai késve betoppant a stúdióba, csak ekkor szembesült azzal, hogy ki lesz a harmadik kérdező a vendégben.

Fiala János műsora itt nézhető vissza az ATV-s műsor elkészítésének körülményeiről.

Fürjes Balázs hárított, amikor Fiala János rákérdezett, miért nem engedi be a Magyar Hangot a kormány a Kormányinfóra

Megérkezett Baranyi Krisztina reakciója arra, hogy Jeszenszky Zsolt mégis bocsánatot kér a PestiSrácok / Pesti TV kecsked*gós műsora miatt

Bemutatta a PestiSrácok kecsked*gós videóját Baranyi Krisztina a Fürjes Balázzsal folytatott élő ATV-s vitán (VIDEÓVAL!)

Az üggyel kapcsolatos fordulatokról IDE kattintva olvashatók el a Media1 eddigi anyagai.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Baranyi Krisztina, valamint Kárász Róbert, Szalai Szilárd és Krug Emília az ATV Start 2022.11.04-i, nagy botrányt kavaró műsorában
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások