fbpx

pestisrácok

Pedofília, kiskorúak szexuális kizsákmányolása, videómegosztó

Kiáll a pedofilvideó miatt örök YouTube-letiltásba került PestiSrácok mellett a kormánypárti Magyar Nemzeti Médiaszövetség és a Transzparens Újságírásért Alapítvány egyik igazgatója is a lapot támogatja

A kormányközeli Magyar Nemzeti Médiaszövetség (MNMSZ) szerint minden „jóérzésű” újságírónak ki kell állnia a PestiSrácok mellett, melynek PS TV nevű csatornáját is örökre letiltotta a YouTube a napokban, amikor tudomására jutott, hogy a PS TV-t a korábban egy pedofilvideó miatt letiltott PestiSrácok hozta létre. A Transzparens Újságírásért Alapítvány nevet viselő, a kormánytól független újságírók hiteltelenítésével és a kormánypárti újságírók megemelésével foglalkozó szervezet élére egy internetes bulvárlap volt újságírója, Szalai Szabolcs stratégiai igazgató is kiállt a PestiSrácok mellett és a Google-t, illetve a YouTube-ot, illetve mindazokat támadja, akik örülnek a PS TV csatorna törlésének.

Orbán Viktor a Magyar Nemzetet olvassa.

2022-ben is sokkal több sajtópert bukott a kormánypárti média, mint a kormánytól függetlenek

A Fővárosi Törvényszéken elvesztett helyreigazítási perek számából képzett szégyenlista első három helyezettje sorrendben az Origo, a PestiSrácok és a Magyar Nemzet lett. Lapunk, a Media1.hu ellen több mint 4 éves működése során a több mint 9 ezer írással kapcsolatban még egyetlen sajtóper sem indult, míg az ellenünk indítani próbált egyetlen személyiségi jogi pert már azelőtt törölte a bíróság, hogy elindult volna a per.

Hadházy Ákos, Stop propaganda feliratú táblával

Hadházy Ákos pár nap alatt olyan sok kormánypárti lap ellen nyert személyiségi jogi pert, hogy nem fér ide a nevük a címbe

Elmarasztalta a bíróság a PestiSrácokat, a 888-at, a Ripostot, a vármegyei Nool.hu-t, az Sonline-t, a Kisalföld.hu-t, a Feol.hu-t, a Szoljon.hu-t, a Kemma.hu-t, a Borsonline.hu-t, a baon.hu-t és a beol.hu-t, illetve ezek kiadóit, amiért úgy illették súlyos rágalmakkal a független országgyűlési képviselőt, hogy a megjelent állítások hazugságok voltak.

Az ATV székháza Budapesten

Beperelte az ATV Hadházy Ákost és 1 millió forint sérelemdíjat követel tőle

A televízió szerint az országgyűlési képviselő súlyosan valótlan dolgokat állított az ATV-ről és annak tulajdonosáról, Németh Sándorról egy tavalyi Facebook-videóban. Azt kéri a médiavállalat a Fővárosi Törvényszéken indított keresetében, hogy tegyen közzé egy bocsánatkérést a politikus, amelyben elismeri, hogy nem az igazat állította videójában, valamint jó hírnév megsértése miatt fizessen meg 1 millió forint sérelemdíjat.

Huth Gergely átveszi az állami díját Kásler Miklós minisztertől

Többszázezres bírságot kapott magánszemélyként Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője szabotázs miatt

Mivel a PestiSrácok elszabotálta a vele szemben meghozott jogerős bírósági ítélet végrehajtását, és még a bírósági végrehajtó felszólítása ellenére sem közölte a Jobbikkal kapcsolatos sajtóhelyreigazítás szövegét, így Huth Gergelynek mint a portál főszerkesztőjének, magánszemélyként kell megfizetnie a 200 ezer forint összegű végrehajtási bírságot. Ez a Fővárosi Törvényszék a Media1 birtokába került végzéséből derül ki.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások