fbpx
Kárász Róbert

Távozik Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője

A műsorvezető jelenleg még a ATV Start egyik műsorvezetőjeként tevékenykedik, de már nem sokáig.

A Mandiner.hu szerint közös megegyezéssel elválnak egymástól a felek, de Kárász Róbert november végéig még az ATV képernyőjén marad.

A Mandinernek Kárász azt nyilatkozta, hogy számára a fogyatékkal élők ügye és foglalkoztatása a legfontosabb. A jövőben a Premier Kultcaféra és a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítványra akar koncentrálni.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója úgy fogalmazott,

„akik pikáns részleteket akarnak hallani, azoknak csalódást kell okozzunk. Nem volt tányérdobálás, nem volt ajtócsapkodás és senkit se vezettünk ki biztonsági őrrel az épületből. Csupán arról van szó, hogy a hosszú távú jövőt – megadva egymásnak a tiszteletet – máshogy képzeltük el”.

Kárász Róbert 2017 februárjában csatlakozott az ATV-hez, előtte a TV2 Mokka című műsorát vezette, még előtte pedig az RTL Klubnál volt, de pályája kezdetén dolgozott a pécsi helyi televízióban és a Magyar Televíziónál is volt szerkesztő, műsorvezető.

Sok bírálat érte

A Kárász Róbert nevéhez köthető cég és alapítvány kapcsán és mert a műsorvezető részt vett nemrégiben a Megafon nevű kormányközeli szervezet egyik kampányrendezvényén, ahol első sorból figyelte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédét, majd ott közös fotóra is összeállt a Megafon propagandistáival, több bírálat is érte a tévést, ráadásul idén áprilisban jogerősen elvesztette a 24.hu újságírója, Nagy Gergely Miklós elleni rágalmazási perét, melyet azért indított, mert a lap megírta, hogy az MNB-től milyen módon kerültek közpénzek a műsorvezető cégéhez. A bíróság szerint azonban a 24.hu cikke tényeket írt le Kárászról.

Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője az első sorból figyelte Szijjártó Péter eligazítását a Fidesz-közeli véleményvezéreket pénzzel támogató Megafon Központ rendezvényén

Elvesztette Kárász Róbert a 24.hu újságírója ellen indított büntetőperét

Megvan, mikor változik meg az RTL Klub, az RTL+ és az RTLII neve

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Kárász Róbert. Fotó: YouTube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások