fbpx
Kárász Róbert, az ATV Start műsorvezetője 2019-ben

Baranyi Krisztina és az ATV szerint is valótlant állított Kárász Róbert, amikor hazugsággal vádolta meg Baranyit a múlt heti Szigorlat körülményei kapcsán

Az ATV-től néhány nap múlva távozó műsorvezető, Kárász Róbert szerint a ferencvárosi polgármester igenis tisztában volt vele, kik kérdezik majd az elhíresült múlt heti tévés szereplésében, de ezt Baranyi és maga az ATV is cáfolja. Baranyi azt mondta, felháborítja, amit Kárász állít.

Egy hete hoz különböző fordulatokat Baranyi Krisztina legendásra sikerült megjelenése az ATV Start című reggeli műsorának Szigorlat című rovatában. A mai napra újabb két fejlemény is jutott ezzel kapcsolatban: először Kárász Róbert műsorvezető jelentette ki, hogy Ferencváros polgármesterének Fiala János műsorában tett állításával ellentétben találkozott a PestiSrácok munkatársával a műsor előtt. Ezután Baranyi és az ATV is úgy reagált, hogy Kárász valószínűleg nem mond igazat.

Az ATV-nél utolsó napjait töltő Kárász egy azóta már törölt kommentben a következőket írta:

„Többek közt én voltam a stúdióban, elmondhatom, hogy a polgármester asszony találkozott az élő adás előtt Szalai Szilárddal. Simán mondhatta volna, hogy ebben a beszélgetésben nem vesz részt.”

A 24.hu erre felhívta Baranyi Krisztinát, aki elmondta:

„Kárász Róbert hazudik, az ATV műsorvezetője pontosan úgy csúsztat és torzít, mint a szennymédia propagandistái. Egyszerűen nem igaz, amit mond. Mélységesen felháborít Kárásznak ez a hazugsága.”

Szürreális dolog zajlott ma reggel az ATV élő reggeli adásában (VIDEÓVAL)

Ezt támasztja alá az ATV 24.hu-nak küldött válasza is:

„Kárász Róbert az ATV engedélye nélkül kommentált a Facebookon, és mivel a leírtak nem tükrözték a valóságot, a csatorna arra kérte, hogy törölje a megjegyzését.”

Mint azt a Media1 is megírta: Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester azt mondta az ATV Start című műsorában, hogyha tudta volna, hogy a PestiSrácok szerzője fogja kérdezni, nem ment volna be a műsorba, és élő adásban tulajdonképpen levegőnek nézte a kormánymédia képviselőjét. A produkció akkora hullámokat vert, hogy Baranyi azóta már kétszer is vitázott Fürjes Balázs fideszes államtitkárral arról, újságnak tekinthető-e egyáltalán a PestiSrácok, de az egész történet ősforrásának tekinthető trágárkodás már egy nyilatkozatot is szült a közbeszéd állapotáról.

Nyílt levélben állnak ki újságírók, médiaszereplők és mások az emberséges közbeszédért Jeszenszky Zsolt és a PestiSrácok kecsked*gós videója után

Tegnap Baranyi Krisztina Fiala János műsorában azt mondta, hogy Szalai Szilárddal akkor találkozott, amikor már kezdetét vette a műsor, a műsorvezetők a konfereálást mondták, ugyanis Szalai késve lépett be a stúdióba.

Fürjes Balázs hárított, amikor Fiala János rákérdezett, miért nem engedi be a Magyar Hangot a kormány a Kormányinfóra

Frissítés 23:17

Azonnali hatállyal távozik Kárász Róbert

Kárász Róbert a történtek után péntek este közölte, hogy a november végén lejáró felmondási idejét ki sem töltve, azonnali hatállyal távozik az ATV-től, és kitart az igaza mellett, hogy Baranyi igenis találkozott a PestiSrácok munkatársával.

Kárász Róbert felmondási idejét ki nem töltve azonnal távozik az ATV-től, miután hazugsággal vádolta meg Baranyi Krisztina és a televízió sem áll mellé

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Kárász Róbert, az ATV Start műsorvezetője korábban. Fotó: adáskép
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások