fbpx
Baranyi Krisztina, valamint Kárász Róbert, Szalai Szilárd és Krug Emília az ATV Start 2022.11.04-i, nagy botrányt kavaró műsorában

Szürreális dolog zajlott ma reggel az ATV élő reggeli adásában (VIDEÓVAL)

Baranyi Krisztina az ATV élő adásában közölte a PestiSrácok munkatársával, nem nyilatkozik ócska propagandistáknak. Baranyi csak akkor volt hajlandó válaszolni a kérdésekre, ha a két ATV-s műsorvezető, Krug Emília vagy Kárász Róbert megismételte azokat.

Ferencváros polgármestere, Baranyi Krisztina emlékezeteset alakított péntek reggel az ATV Start című műsorában: a reggeli műsor Szigorlat nevű részében meghívott újságírókkal együtt szokta kérdezni a két műsorvezető a politikusokat, amire ezúttal a kormányközeli PestiSrácok munkatársa, Szalai Szilárd vállalkozott, csakhogy Baranyi már az első neki feltett kérdésre közölte, hogy ő Szalainak nem fog válaszolni.

„Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, én régóta hangoztatom, és megfogadtam, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt tenni. Én nem tudtam, hogy ön itt lesz, és ha tudom, akkor nem jövök el”

– mondta Baranyi a ferencvárosi rezsiszámlák kifizetéséről érdeklődő Szalai Szilárdnak.

„Csodálom is, hogy ez a televízió egyáltalán beenged ebbe a stúdióba ilyen embereket, akiknek az újságíráshoz, a szakmához nulla közük van, folyamatosan mindenféle gátlás nélkül hazudoznak és csúsztatnak” – folytatta Baranyi.

A helyzetet az egyik műsorvezető, Krug Emília próbálta menteni azzal, hogy hangsúlyozta, az ATV mindenféle oldalról hív kérdezőt és politikust is, de Baranyi erre azt mondta, „ez nem oldal, nem sajtó, hanem propagandatermék”. Erre a másik műsorvezető, Kárász Róbert a szerkesztői szabadságra hivatkozott, majd megkérte a polgármestert, hogy ha feltesznek neki egy kérdést, akkor ne minősítse, hanem válaszoljon rá.

Baranyi végül válaszolt a számlákkal kapcsolatos kérdésre, de miután Szalai másodszor is feltett kérdést, csak hallgatott pár másodpercig. Kárász erre jelezte, hogy ő még életében nem volt ilyen helyzetben.

„Szerintem nem én teremtettem ezt, engem ide meghívtak” – reagálta Baranyi.

Krug Emília erre megígérte, hogy a jövőben jelezni fogják, ki lesz a kérdező. „A nap végén mindig a néző dönt, hogy mit tart újságírásnak” – összegezte a műsorvezető.

Az összesen 16 percig tartó szürreális műsor végül tényleg le tudott úgy menni, hogy Baranyi Krisztina egyáltalán nem reagált a PestiSrácok munkatársának szavaira, a kérdéseit a műsorvezetők ismételték meg, és a polgármester pedig csak azokra válaszolt.

„Nézzék, szerintem ez egy olyan súlyos helyzet, hogy én azt is szívesen vállalom, ha többet ebbe a stúdióba nem hívnak meg. De el kellett mondanom, mert ezek az emberek a folyamatos hazudozással, emberek életének a tönkretételével, gondoljunk Juhász Péterre, Vona Gáborra, azokra a perekre, azokra a pénzbüntetésekre, amiket már betáraztak maguknak”

– zárta gondolatait az adás végén Baranyi.

Szalai erre felajánlott egy békejobbot a polgármester felé, de a polgármester arra sem válaszolt semmit.

Bocsánatot kér Huth Gergely és a PestiSrácok Georg Spöttle videója miatt

Elárasztották a PestiSrácok főoldalának alját a helyreigazítások és bocsánatkérések

Frissítés 2022.11.05.

Ahogy az várható volt, nagy vita robbant ki a műsorban történtek kapcsán, amibe sokan beszálltak. Összegyűjtöttük a legérdekesebb fejleményeket, reagálásokat PRO és KONTRA.

A kutya is megeszi időnként az ürülékét, mégsem hívjuk azt ételnek – Nagy vita dúl Baranyi Krisztina ATV-s szereplése után, újságíró-e egy perek százait elvesztő, hírhedten hírhamisító lap szerzője

Baranyi Krisztina szerint Fürjes Balázs államtitkárnak a „szennymédia” helyett inkább a sajtó mellett kellene kiállna

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások