fbpx
Incze Kinga, a Whitereport vezetője a Media1 podcast- és rádióműsorában Szalay Dániel vendégeként

Media1 Podcast: Merre tovább média? A vendég Incze Kinga, a Whitereport alapítója

A Whitereport adatbázis alapján a magyar média helyzetéről és jövőjére vonatkozó trendekről beszélgettünk a Media1 Podcastban szakértő vendégünkkel.

Az Incze Kinga vezette Whitereport rendszeres jelentéseiből és adatbázisából sok érdekes adat kiderül a magyar médiapiac aktuális helyzetével kapcsolatban, és értékes, immáron több mint tíz évre visszanyúló adatsoraik alapján időnként jövőbemutató prognózis is készül – a koronavírus kitörésekor például K-alakú válságra számítottak. A Media1 Podcast e heti, Incze Kingával készült beszélgetéséből kiderül az is, hogy a jóslat bejött-e. A beszélgetésben szó esett az egyes médiatípusok, a rádiók, a tévék, a digitális médiumok, a nyomtatott sajtó és azon belül a helyi (megyei) lapok helyzetéről – utóbbi különösen izgalmas, hiszen példányszámuk évek óta komoly esésben van, így egyes vélemények szerint bizonytalan a jövőjük. De hogy látja mindezt Incze Kinga?

A Népszabadság 5 évvel ezelőtti bezárása és a mozik helyzete is szóba került – utóbbi a koronavírus kapcsán különösen nagy ütést kapott. Beszélgettünk a külföldi médiapiacról is.

A műsor végén emellett még a podcastok helyzete is téma volt.

A Media1 e heti podcastja és benne az Incze Kingával készült beszélgetés az alábbi lejátszón lévő play ikonra kattintva, vagy akár a Spotify-ról és az iTunes-ról is meghallgatható.

A Media1 előző podcast epizódjának Pál Zsombor, a Kreatív volt főszerkesztője, a 24.hu új vezető szerkesztője volt a vendége, és vele is beszélgettünk a magyar média helyzetéről – az a beszélgetés itt érhető el. A következő podcast epizód vendége Horvát János televíziós műsorvezető, a Sport TV volt elnöke, Magyarország volt kubai nagykövete lesz, aki 77 éves kora ellenére is aktív maradt, így például Korda Györggyel közösen közvetítenek pókermeccseket. Pályájáról, televíziózásról és sok minden másról beszélgetünk majd.

A Media1 podcast rádióműsorként, immáron 10 rádióban is hallható. Hallhatók az epizódok a Székesfehérvár FM 88,9 MHz-en az Alpha Rádióban; az Orosháza FM 90,2 MHz-en a Mega Rádióban, a Gyula FM 90,5 MHz-en a Gyula Rádióban, a Békéscsaba FM 88,9 MHz-en a Csaba Rádióban, a Békéscsaba FM 98,4 MHz-en a Mega Rádióban; a Budapest FM 92,9 MHz-en a Spirit FM-en, továbbá Gyöngyösön a Maxirádióban az FM 92,4-en, és a Hobby Rádióban, valamint a jelenleg csak neten elérhető Pannónia Rádióban is adásba kerül.

További, több évnyi podcast epizódot talál a vipcast.hu-n!

Érdemes feliratkozni a Media1 podcastra a Spotify-on vagy az iTunes-on, vagy a Media1 RSS hírfolyamára, hogy ne maradjon le a következő beszélgetésről sem! Ott vagyunk Facebokon és kérheti napi hírlevelünket is!

Még több tartalom a Media1.hu-n!

Borító: Incze Kinga, a Whitereport vezetője a Media1 Podcast felvételén, Szalay Dániel vendégeként
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások