fbpx
Pál Zsombor, a Kreatív távozó főszerkesztője, a 24.hu leendő vezető szerkesztője

Media1 Podcast: Pál Zsombor, a Kreatív volt főszerkesztője, a 24.hu új vezető szerkesztője volt a vendég

A beszélgetésből kiderül, mért vált Pál Zsombor egy szaklap főszerkesztői posztjáról a közéleti internetes lapra, de rákérdeztünk arra is, mire számít a közeljövőben a magyar közéletben, beszélgettünk a közmédiáról, a Médiatanácsról, az MTI-ről, illetve úgy általában a magyar médiahelyzetről, és új munkahelyéről is.

A 24.hu lapvezetésében, vezetőszerkesztőként folytatja pályáját Pál Zsombor, aki 2016 októbere óta, azaz közel öt éven át irányította a Kreatív című szaklapot és a kreativ.hu internetes oldalt – írtuk meg még augusztus végén, és egyúttal azonnal megkerestük Pál Zsombort egy interjúra. Zsombor szerencsére igent mondott a felkérésre, így párhetes, a váltások közé beiktatott szabadsága után, épp mielőtt munkába állt új munkahelyén, végül létrejött a beszélgetés, amiből sok érdekesség kiderült Pál Zsomborról, aki az újságírói tevékenysége mellett YouTuberként és zenészként is ismert.

A beszélgetés a lejátszó play gombjával indítható, de akár le is tölthető.

A Media1 podcast és rádióműsora immáron 10 rádióban hallható. Hallható a Székesfehérvár FM 88,9 MHz-en az Alpha Rádióban; az Orosháza FM 90,2 MHz-en a Mega Rádióban, a Gyula FM 90,5 MHz-en a Gyula Rádióban, a Békéscsaba FM 88,9 MHz-en a Csaba Rádióban, a Békéscsaba FM 98,4 MHz-en a Mega Rádióban; a Budapest FM 92,9 MHz-en a Spirit FM-en és Gyöngyösön a Maxirádióban az FM 92,4-en, továbbá a Hobby Rádióban és a jelenleg csak neten elérhető Pannónia Rádióban is adásba kerül.

További, több évnyi podcast epizódot talál a vipcast.hu-n!

Érdemes feliratkozni a Media1 podcastra a Spotify-on vagy az iTunes-on, vagy a Media1 RSS hírfolyamára, hogy ne maradjon le a következő beszélgetésről sem! Ott vagyunk Facebokon és kérheti napi hírlevelünket is!

Még több tartalom a Media1.hu-n!

Borító: Pál Zsombor, a Kreatív volt főszerkesztője, a 24.hu újdonsült vezető szerkesztője. Fotócredit: smagpictures.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások