fbpx
Karc FM

Hír FM váltaná fel a Karc FM-et

A Media1 információi szerint a nagy változásra már néhány hónapon belül sor kerülhet az Orbán-kormányt támogató rádiónál.

A kormánypárti médiabirodalomból a Media1-hez kiszivárgó nem hivatalos információk szerint néhány hónapon belül a Hír FM márka váltja fel a Karc FM-et. A Karc FM a kormánypárti KESMA (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) alá tartozó médiaholding, a Mediaworks médiabirodalom része.

A Karc FM-en olyan jobboldali személyeknek van műsora mint a Fidesz egyik, trágár megnyilvánulásairól ismert alapítója, Bayer Zsolt publicista, Jeszenszky ZsoltStefka István, Gajdics Ottó és sokan mások.

Már le is védték gyorsan a Hír FM nevet

A tervezett névváltásra nem csak informátorok szavaiból következtethetünk, de abból is, hogy a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának (SZTNH) egyik adatbázisában a Media1.hu megtalálta, hogy a Karc FM Média Kft. idén január 25-én szóvédjegy-regisztrációt nyújtott be Hír FM névvel.

Ez azt jelenti, hogy ha az SZTNH elismeri a védjegyoltalmat, akkor a továbbiakban ilyen néven csak a Karc FM lesz jogosult médiaszolgáltatást működtetni. A Media1.hu megtalálta azt is, hogy a kormánypárti médiaholding, a HírTV-t is portfóliójában tudó Mediaworks Hungary Zrt. idén január végén, nem sokkal a védjegyoltalmi kérelem előtt levédte a hirfm.hu internetes végződést is az egyik internetszolgáltatónál, tehát már az internetes jelenlétet is elkezdték előkészíteni.

A tervezett névváltás mögött az az elgondolkodás lehet, hogy a HírTV egyre szorosabban együttműködik az eddig Karc FM néven működő rádióval, most is több műsoruk közösen készül. Ha a rádió felveszi a Hír FM nevet, az még jobban kifejezheti a két médium közötti szoros kapcsolódásokat.

12 milliós szerződése volt a KDNP-vel az Index és a Napi.hu anyavállalata új, HírTV-től érkező munkatársának

40 milliót zsebelt be Bayer Zsolt cége egy állami részvénytársaságtól

TVB2 néven készül valamire a TV2 Csoport

Sejtelmes választ adott a TV2 Csoport, mik a tervei az új TVB2 márkanévvel

Music FM néven regisztrált védjegyet a napokban egy ismert magyar médiavállalat – megkérdeztük a tulajdonost, mik a tervei a névvel

„Demens vén hülye” Joe Bidenről és „liberális gennysajtóról” értekezett Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben

Oroszbarát konteót terjesztett a HírTV Sajtóklub című műsora az Ukrajnában történt mészárlás kapcsán

Bayer Zsolt Jótollú magyar újságíró díjat kapott a kormánypárti Médianéző Központtól, majd azonnal bírálni kezdte a független újságírást

Órákon át hallgatott az orosz-ukrán háború kitöréséről a Fidesz-közeli Origo – Bayer Zsolt nem kért bocsánatot, amiért lehülyézte azokat, akik tartottak a háborútól

Így beszélnek ők a Sajtóklubban – vendégünk volt Gyuricza Péter egyetemi docens, az ORTT volt tagja

Megérkezett Baranyi Krisztina reakciója arra, hogy Jeszenszky Zsolt mégis bocsánatot kér a PestiSrácok / Pesti TV kecsked*gós műsora miatt

További, médiával kapcsolatos hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Megtalál minket Facebookon is. Kérheti híreinket hírlevélben is. Feliratkozhat Telegram hírcsatornánkra is.

Borító: a Karc FM honlapjának egy részlete
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások