fbpx
Bayer Zsolt a Bayer Show című műsorban a HírTV-n.

„Demens vén hülye” Joe Bidenről és „liberális gennysajtóról” értekezett Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben

Nem először használ durva kifejezéseket az Egyesült Államok elnökére a jobboldali sajtó és maga Bayer.

„Tanuljunk demokráciát” címmel publikált egy véleménycikket a kormánypárti KESMA-hoz (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) tartozó Magyar Nemzet című lapban Bayer Zsolt – szúrta ki az rtl.hu.

Bayer írása úgy indul, hogy „Nagy lemaradásban vagyunk a demokrácia terén, ezt onnan is lehet tudni, hogy negyedszer kapnak kétharmados felhatalmazást Magyarországon olyan gyanús és kétes politikai formációk, mint Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP-pártszövetség”. Bayer arról is írt, hogy Brüsszel és Washington kezdi átvenni az egykor volt Moszkva szerepét, a gonoszság, minden bűn és minden iszony színtere Moszkva lett és a Kelet, van azonban egy igazodási pont: „nekünk mindig az ellenkezőjét kell tennünk és mondanunk, és mindig az ellenkezőjében kell hinnünk annak, amit ezek tesznek, mondanak s amiben ezek hisznek”.

Bayer Zsolt, a HírTV műsorvezetőjeként
Bayer Zsolt, a HírTV műsorvezetőjeként. Fotó: Hír Televízió sajtóosztály

Ezt követően arról értekezett a kormánypárti publicista, hogy az Egyesült Államokban „a nép rossz útra tévedt, és megválasztotta Donald Trumpot elnöknek. (…) Úgy nézett ki, a nép képes lesz a végén másodszor is megválasztani ugyanőt! Lássuk be, egy fejlett demokrácia nem engedhetett meg magának még egy ilyen botlást. Így aztán beindult a gépezet”.

Úgy látja, ez a gépezet a „liberális” gennysajtót jelenti elsősorban, amelynek „ma már olyan támasza, segítsége van, amilyenről sem Hitler, sem Sztálin nem is álmodhatott: a közösségi média”.

Bayer szerint a közösségi média a „lumpenproletáriátus apoteózisa”,

„ez és a »liberális« gennysajtó együtt: szinte legyőzhetetlen. Igen ám, de esetünkben adva volt a megsemmisítendő célszemélyen kívül a másik jelölt, bizonyos Joe Biden, aki egyfelől egy demens vén hülye, másfelől mind ő maga, mind pedig családja korrupt, ócska alakok gyülekezete, különös tekintettel drogos és szexfüggő fiára, Hunter Bidenre”.

Az idén tavasszal Jótollú magyar újságíró díjat kapott kormánypárti médiamunkással kapcsolatos korábbi írásainkat ide kattintva találja.

A jobboldali médiában nem először mennek neki az Egyesült Államok elnökének: 2020-ban például „cukrosbácsinak kinéző vén pedofilként” jellemezték, amiről itt írtunk.

Pedofilnak nevezték a HírTV-n Joe Bident, az Egyesült Államok leendő elnökét

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Bayer Zsolt a Bayer Show című műsorban a HírTV-n. Fotó: adáskép
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások