fbpx
A TV2 Zrt. új ábrás védjegye, a TVB2

TVB2 néven készül valamire a TV2 Csoport

Újabb érdekes lépést tett a TV2 Zrt.

Mint arról a Media1-en már beszámoltunk, a Spíler-csatornák hamarosan TV2 Sport néven folytatják tovább működésüket, és Pavel Stanchev, a TV2 Zrt. vezérigazgatójának tavaly őszi, a Big Picture konferencián tett bejelentése szerint a FEM3 tévécsatorna is névváltásra készül, és TV2 Klub folytatja majd tovább működését, bár utóbbi kapcsán egyelőre nem világos, hogy pontosan mikor, sőt a tévétársaság a Media1-nek küldött néhány nappal ezelőtti válasza alapján úgy tűnik, mintha a tavalyi bejelentés ellenére kissé elbizonytalanodott volna a cég ez utóbbi névváltás kapcsán, ugyanis válaszukban már nem említették a korábban bedobott TV2 Klub nevet. A  TV2 Klub védjegyet egyébként még tavaly ősszel le is védte a TV2 és Stanchev a Media1-nek adott exkluzív interjúban is beszélt róla decemberben.

Újabb érdekes védjegy a TVB2

Most mindenesetre egy újabb érdekes védjegyoltalom regisztrációjára figyelt fel a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának (SZTNH) nyilvános adatbázisában elsőként a Rekláminvázió nevű blog. A TV2 Zrt. ugyanis TVB2 néven regisztrált az SZTNH-nál egy új ábrás védjegyet.

Mivel a blog egyelőre nem tudja, miről van szó és a csatorna még nem kommunikált erről, a Media1 még szerdán megkereste a televízió sajtóosztályát azzal kapcsolatban, hogy mi is lesz ez a TVB2, de egyelőre nem válaszoltak a kérdésünkre, így egyelőre mi is csak találgatni tudunk, hogy mi lehet a TVB2-vel a cél: valamelyik meglévő kábelcsatorna veszi fel ezt a nevet, például a SuperTV2-ből lesz-e esetleg a TV2 csoport „B” csatornája, vagy esetleg mégsem TV2 Klub lesz a FEM3, hanem TVB2, netán valami egész másról van szó.

Ha később kiderül valami ezzel kapcsolatban, arról természetesen beszámolunk a Media1-en.

Frissítés 12:50

Befutott időközben a TV2-től a válasz a Media1 kérdésére a TVB2 ügyében, bár sokkal okosabbak nem lettünk tőle. Hogy mit válaszoltak, elérhető önálló hírünkben.

Sejtelmes választ adott a TV2 Csoport, mik a tervei az új TVB2 márkanévvel

 

Műsorváltozást jelentett be a TV2 vasárnapra

Megkérdeztük, mikor veszi fel a TV2 Klub nevet a FEM3

Nagy bejelentéseket tett Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese

Visszatér egy időre a képernyőre Rózsa György, új nevet kap az Ázsia Expressz, megint lesz Szerencsekerék és jön a Pepe2

Parlament TV néven új tévécsatorna indult

További híreket találhatnak a Media1.hu oldalon. Megtalálhatnak minket Facebookon is. Kérheti híreinket Telegramon is.

Borító: a TVB2 ábrás védjegy. Forrás: SZTNH-adatbázis
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások