fbpx
Fejér Megyei Hírlap

Újabb pert nyert jogerősen a Jobbik a Fejér Megyei Hírlappal szemben

Sorra nyeri a pereket a kormánypárti médiabirodalommal szemben az ellenzéki párt.

Kormánypárti médiumok azt terjesztették májusban, hogy a Jobbik akkoriban megrendezett tisztújítását manipulálták, illetve az azt megelőző rövid időszakban sorra hoztak létre a kongresszuson is részt vevő új alapszervezeteket. A párt több sajtópert indított az ügyben, amelyek közül először a Fejér Megyei Hírlappal szemben kezdeményezett bírósági eljárásnak lett vége másodfokon.

Mivel a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks lapja, az FMH semmit nem tudott bizonyítani abból, hogy az összes jobbikos szervezet egyharmadát így alapították volna, hogy így befolyásolják a kongresszus eredményét, a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletben helyreigazításra és a perköltség megfizetésére kötelezte a lapot – derül ki a Jobbik a Media1-nek megküldött pénteki közleményéből.

A párt sajtóperek tucatjait nyerte meg mostanában a kormánypárti média különböző orgánumaival szemben; ezekről ide kattintva érheti el híreinket.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások