fbpx

tisztújítás

IVSZ

Nevet vált az IVSZ

A korábbi Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) a jövőben IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége néven folytatja működését, erről a szakmai szervezet június 7-i, szerdai közgyűlése döntött. Tisztújításra is sor került az elnöki poszton.

Újságnyomtatás egy modern nyomdagépen.

Tisztújítás volt a Repropressnél

A Magyar Lapkiadók Reprográfiai és Szomszédos Jogi Egyesülete, ismertebb nevén a Repropress Egyesület, a sajtókiadók közös jogkezelő szervezete közzétette a korábbi ciklusról készített beszámolóját is. Beszámoltak arról is, hogy tovább tárgyalnak a Google-lel és a Metával, hogy a magyar médiumok jogdíjat kapjanak.

Orbán Viktor a Magyar Nemzetet olvassa.

Három helyreigazítást is közölnie kellett a Magyar Nemzetnek a Jobbikról az ünnepi időszak alatt

Nem volt lehetősége pihenni a Magyar Nemzet című kormánypárti napilap sajtó-helyreigazítással foglalkozó munkatársának. Egy 2021-es és két tavalyi, az ellenzéki párttal foglalkozó leleplezőnek szánt cikküket kellett a bíróság ítélete alapján kijavítaniuk. Nagy igyekezetükben két helyreigazításba még a bíróság idézőjeleit is átmásolták.

A Bors című bulvárnapilap utcai hirdetése

Pert nyert a Bors ellen a Jobbik

Egy jogerős bírósági ítélet értelmében valótlanságot írt a KESMA bulvárnapilapja a Jobbik májusi tisztújításáról.

Sztaniszláv András, az MPRSZ elnöke.

Sztaniszláv András bekerült az ICCO felsővezetésébe

Először került magyar pr-szakember az ICCO (The International Communications Consultancy Organisation) nemzetközi kommunikációs tanácsadó szervezet operatív bizottságának (Executive Committee) tagjai közé Sztaniszláv András személyében.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások