fbpx
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én.

Ismét pert nyert Jakab Péter a kormánypárti sajtóval szemben

Már sokadik alkalommal állított valótlanságot a politikusról a Fejér Megyei Hírlap.

Újabb pert nyert Jakab Péter, a Jobbik elnöke a kormánypárti sajtóval szemben. A politikus Facebook-oldalán csütörtökön megjelent, valamint egyidejűleg a Media1-hez is eljuttatott közleménye szerint ezúttal a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks egyik regionális sajtótermékével, a Fejér Megyei Hírlappal szemben nyert pert.

Mint Jakab felidézte, a lap azt állította, hogy „jobbikos forrása” szerint szervezkedés indult ellene, hogy leváltsák a Jobbik elnöki posztjáról. A bíróságon azonban kiderült, hogy ez a forrás – mint a politikus fogalmazott – „ezúttal is a Fideszt lelkesen kiszolgáló mandátumtolvaj volt”.

A Székesfehérvári Törvényszék kimondta: a lap valótlanságot állított.

„Jöhet a helyreigazítás. Már megint” – fogalmazott az ügy kapcsán a politikus.

Mint arról a Media1 beszámolt, Jakab Péter legutóbb októberben, a szintén KESMA-hoz tartozó Magyar Nemzettel szemben nyert pert. A Fejér Megyei Hírlappal szemben sem először nyert: 2020 augusztusában, majd idén márciusban, és júliusban, és is született már neki kedvező ítélet a sajtótermékkel szemben.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én. MTI/Kovács Attila
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások