fbpx
Császár Attila a HírTv egyik adásában korábban

Lehazaárulózta az állami M1 tévé egyik ismert munkatársát a DK-s EP-képviselő azután, hogy a médiamunkás is lehazaárulózta a „baloldalt” egy sajtótájékoztatón

Idén először úgynevezett árnyékkormányinfót tartott a Demokratikus Koalíció (DK) két politikusa, Kálmán Olga országgyűlési képviselő és Molnár Csaba európai parlamenti képviselő hétfőn.

Ezen a sajtóeseményen a HírTV riportja szerint Molnár Csaba kijelentette, hogy Kálmán Olgával ellentétben az MTVA megjelent munkatársa, Császár Attila nem újságíró, hanem propagandista, majd hazaárulónak nevezte az állami televízió kérdezőjét.

„Hazaárulást az Orbán-kormány követ el és ennek szolgálatában a Magyar Televízió alkalmazottai is, amikor ennek a rendszernek a fenntartásához ily’ módon járulnak hozzá, ahogyan ön is”

– jelentette ki a DK ügyvezető alelnöke. Erre Császár visszakérdezett, hogy akkor ő most hazaáruló-e, mire Molnár megerősítette, hogy szerinte politikai értelemben igen.

Az európai parlamenti képviselő később annyiban finomította a minősítést, hogy az MTVA nem minden munkatársa propagandista, „de ön teljesen bizonyosan az” – fogalmazott.

A HírTV riportjából kihagyták, hogy előzőleg Császár Attila is lehazaárulózta a baloldalt

A fideszes kötődésű, KESMA-s televíziócsatorna tudósítása azt gondosan eltitkolta, hogy mivel hozták ki a sodrából Molnár EP-képviselőt, ám a Media1.hu végignézte a sajtótájékoztató felvételét, amelyből kiderül, hogy Császár Attila hazaárulózta le először a „baloldalt” a Márki-Zay Péter volt miniszterelnök-jelölt mozgalmához, illetve az EzaLényeg portálhoz érkezett külföldi támogatások apropóján.

Császár később Kálmán Olgát is megkérdezte: „ön hazaáruló?”

 

Császár Attila a közmédia előtt az egyik minisztériumban dolgozott sajtósként, azt megelőzően a HírTV munkatársa volt. HírTV-s tudósítóként ő tette azt a kijelentést a 2006-os zavargások idején az MTV székház ostromakor élő adásban, hogy kitört a forradalom.

 

Úgy nevezte bűnözőnek az állami média Varju Lászlót, a DK országgyűlési képviselőjét, hogy a Fővárosi Törvényszék hivatkozott ítélete nem jogerős

Megszólalt az EzaLényeg.hu a neki juttatott, külföldről érkező 2 milliárd forintról

Megbírságolta a Médiatanács az M1 tévécsatornát és eljárást indított a Szeged TV ellen

Országos kupleráj-hálózatot működtetett a Közmédia egyik bűnügyekkel foglalkozó riportere

Ezt válaszolták az ellenzéki pártok arra, miért nem fogadják el az állami média meghívását, amikor az MTVA most már beengedné őket

A közmédia vezérigazgatója nem lát problémát abban, hogy az M1 Híradó egy konteós riportjában olyanokat állított, hogy Gyurcsány szervezte az október 23-i tanártüntetést

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Császár Attila a HírTv egyik adásában korábban. Fotó: adáskép
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások