fbpx
Guttengéber Csaba, az Atmedia Kft. ügyvezető igazgatója

Interjú Guttengéber Csabával, az Atmedia ügyvezető igazgatójával (Media1 Podcast, 2022. 05. 02.)

Guttengéber Csaba, az egyik legnagyobb hazai reklámértékesítő ház, a 45 tévécsatorna és számos rádió reklámidejét, valamint egyre több online portál reklámhelyeit értékesítő, és egy ideje már podcastokkal is foglalkozó, 40 milliárd forint feletti árbevételű Atmedia Kft. ügyvezető igazgatója volt a Media1 podcast vendége. A beszélgetés már meghallgatható.

A Guttengéber Csaba vezette cég értékesíti például a TV2 Csoport valamint az MTVA tévécsatornái, a Discovery Networks, a Disney, a Viasat World, a HírTV, az ATV, a Life TV, a Roadster, a Network4-csatornák, a Rádió 1, a Retro Rádió, a Best FM, a Kossuth Rádió, a Petőfi Rádió, a Manna FM, a Spirit FM reklámidejét, de például a 168.hu, a bien.hu, a hirado.hu, a pestisracok.hu, a PC World, az atv.hu, a player.hu, a ma.hu, és számos más portál reklámfelületét is. Az Atmedia éves árbevétele meghaladja a 40 milliárd forintot, és ezzel az egyik legnagyobb reklámértékesítő cégnek számít Magyarországon.

Guttengéber Csabával sok mindenről beszéltünk, így a hazai tévés, a rádiós és online piac mellett beszélgettünk a podcastokról is, ugyanis egy ideje már podcastok reklámértékesítésével is foglalkoznak. Szó esett arról is, hogy az Atmedia épp külföldi terjeszkedésbe kezdett. (A beszélgetés felvétele után érkezett egy újabb hír is ezzel kapcsolatban, amiről a Media1 oldalán olvasatnak.)

A podcastepizód (ami a rádióban elhangzott változathoz képest bővebb) az alábbi lejátszóval hallgatható meg.

Érdemes feliratkozni a podcastra, hogy ne maradjon le a következő epizódról sem! Elérhető a podcast a Spotify-on, az Apple iTunes-ban is. Érdemes feliratkozni a Media1 hírportál napi hírlevelére is! A Media1.hu podcastja jelenleg már 11 rádióban is hallható hétről-hétre.

Visszahallgathatja a korábbi epizódokat is ide kattintva.

Kérje híreinket Telegram-hírcsatornánkon keresztül is, hogy garantáltan ne maradjon le a legújabb tartalmakról!

További hírekért kattintson ide!

Borító: Guttengéber Csaba, az Atmedia Kft. ügyvezető igazgatója
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások