fbpx
Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt szónokol az ellenzék 2022.03.15-i nagygyűlésén

Helyreigazítást közölt Márki-Zay Péterről a Ripost

Beismerte a Fidesz-közeli lap, hogy január óta valótlanságban tartotta olvasóit az ellenzéki miniszterelnökjelölttel kapcsolatban.

A ripost.hu oldalon ma, kedden a következő helyreigazítás jelent meg Márki-Zay Péterről:

„Helyreigazítás:

A 2022. január 12. napján megjelent »Márki-Zay nekiesne a vidéki szülészeteknek, sürgősségi ellátásoknak« című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy dr. Márki-Zay Péter tömegesen záratna be szülészeti és sürgősségi osztályokat, továbbá valótlanul állítottuk, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje számos vidéki településen építené le az egészségügyi ellátórendszer különböző elemeit.”

A valótlanságokat közlő Ripost a Fidesz-közeli KESMA (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) ernyője alá tartozó Mediaworks Hungary Zrt. egyik terméke, ahogy az Origo, a HírTV, a Karc FM, a Magyar Nemzet, a 888, az összes megyei napilap, a Világgazdaság, a Nemzeti Sport és több száz más médiatermék is. A KESMA létrejöttét az Orbán-kormány egy rendelettel nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítette.

Gyűjtemény készült arról, milyen módszerekkel tolja az Origo Vlagyimir Putyint és az orosz propagandát

Gulyás Gergely szerint nincs köze a kormánynak ahhoz, hogy Putyin üzeneteit szajkózza az Orbán Viktor által nemzetstratégiai jelentőségűvé minősített KESMA médiabirodalomhoz tartozó Origo

 

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt szónokol az ellenzék 2022.03.15-i nagygyűlésén. Fotó: Malatinszky Dávid
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások