fbpx
Orosz Anna, Újbuda momentumos országgyűlési képviselője.

Pert nyert Orosz Anna a PestiSrácokkal szemben, amiért az idézte a Fidesz közleményét

A Momentum politikusa szerint egyébként meg sem kérdezték őt az ügyben.

Első fokon helyreigazításra ítélte a Fővárosi Törvényszék a PestiSrácok szerkesztőségét, miután a Fidesz közleményét idézve valótlanul azt állították, hogy egyszerre két fizetést vett fel Orosz Anna, Újbuda momentumos országgyűlési képviselője. Az ítéletről egy mai, csütörtök délutáni Facebook-bejegyzésében számolt be a politikus.

Mint azt Orosz kifejtette: a kormánypárti lap azt állította róla, hogy a választási győzelmet követően a képviselői és az alpolgármesteri fizetését is megkapta. Az igazság ezzel szemben az, hogy amíg az alpolgármesterségről a munkák átadása és lezárása miatt a politikus nem mondott le, addig az országgyűlési képviselői fizetésre nem volt jogosult.

„A pestisracok.hu újságírói nyugodtan utánanézhettek volna a hatályos törvénynek, vagy akár meg is kérdezhettek volna, mielőtt megpróbálnak lejáratni. Ehelyett inkább nyilvánvaló hazugsággal akartak besározni”

– fogalmazott Orosz Anna.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Orosz Anna, Újbuda momentumos országgyűlési képviselője. Fotó: Facebook / Orosz Anna
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások