fbpx
Horváth Csaba, Zugló polgármestere.

Helyreigazítást közölt a hirado.hu és a 888.hu Horváth Csabáról

A két portál több állítása is valótlannak bizonyult.

„Eljött az igazság pillanata!” – így kezdte egy csütörtöki Facebook-bejegyzését Horváth Csaba, Zugló polgármestere annak kapcsán, hogy a közmédiához tartozó hirado.hu, valamint a Fidesz-közeli Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks egyik internetes terméke, a 888.hu is helyreigazítást közölt vele kapcsolatban.

A helyreigazítás szövege az alábbi:

„Helyreigazítás: valótlanságokat híreszteltünk Horváth Csabával kapcsolatban. A 2022. március 18. napján megjelent »Újabb Horváth Csabához köthető luxusvillát találtak – ez lett a zuglói parkolási pénzből?« című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Horváth Csaba zuglói polgármester vesztegetési pénzt vett át rendszeresen egy Kálvin téri kávézóban. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Horváth Csaba szüleinek zuglói magánépítkezésén ugyanaz az ukrán brigád dolgozott, amelyik az alig száz méterre található Rákos-patak revitalizációját is végezte, a főváros pénzén”.

A 888.hu helyreigazítása itt, míg a hirado.hu portálé ide kattintva érhető el.

Épp ma számoltunk be arról, hogy Juhász Péter újabb pert nyert a kormányközeli Origo ellen, és egy másik perben Majtényi László számára a PestiSrácok elleni perben közel 5 milliót ítélt meg a bíróság – utóbbi esetben egyelőre nem jogerősen.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Horváth Csaba, Zugló polgármestere. Fotó: Horváth Csaba / Facebook.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások