fbpx
Joshi Bharat, a Lifetv Őszintén! Joshival című műsorának műsorvezetője

Távozik a Life TV-től Joshi Bharat miután szerelme, Mészáros Lőrinc volt felesége eladta a csatornát egy Mészáros-közeli üzletembernek

Pedig Joshi Bharat nemrég még optimistán nyilatkozott egy sajtótájékoztatón a csatornával kapcsolatos közös tervekről.

Hamarosan eltűnik Joshi Bharat a Life TV képernyőjéről – tudta meg a Blikk. Az indiai származású műsorvezető szerződése ez év végéig szól, amit – már most jelezte – nem akar meghosszabbítani, pedig a csatorna szeptemberi sajtótájékoztatóján még egy új műsorról beszélt nagy reményekkel.

– Kelemen Beatrix távozása után Joshi is úgy döntött, távozik a csatornától. Biztosan nem hosszabbítja meg a szerződését, ami hamarosan lejár – nyilatkozta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

November közepén írta meg a Media1, hogy Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc volt felesége eladta a Life TV-t és az Ozone TV-t a Pesti TV-t is működtető Progress Media Hungary Kft.-nek, mely Vaszily Miklós, a Mészáros Lőrinc közeli médiavállalkozó érdekeltségében van, és amely Mészáros Lőrinc pénzét is felhasználva jött létre.

Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc volt felesége, a Life TV és az Ozone TV volt tulajdonosa, Joshi Bharat szerelme egy sajtótájékoztatón
Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc volt felesége, a Life TV és az Ozone TV volt tulajdonosa, Joshi Bharat szerelme egy néhány hónappal ezelőtti sajtótájékoztatón. Fotó: Life TV pr

Joshi Bharat a Blikk szerint a tulajdonosváltással összefüggésben döntött a távozás mellett. Joshi Bharat egyébként azzal a Kelemen Beatrixszal került szerelmi kapcsolatba, akinek mostanáig a nevén volt a Life TV-t működtető Media Vivantis Zrt.

Vagyis tulajdonképpen arról van szó, hogy a műsorvezető feje fölül szerelme eladta a csatornát a volt férjéhez köthető Vaszilynak.

A bulvárlap érdeklődésére a tévés annyit mondott, hogy az információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja. A Life TV sajtósai is erősen semmitmondó választ adtak: nem cáfolták a lap információját, de nem is erősítették meg. Azt mondták, hogy Joshi Bharatnak jelenleg érvényes szerződése van a csatornával, és a következő szezon műsorstruktúrájától idő előtti lenne beszélni.

Az indiai származású műsorvezető jelenleg az Ébredj velünk! című reggeli ébresztőműsorban látható a Life TV-n, valamint a nemrég indult Rejtélyek nyomában című műsorban is látható az Ozone csatornán.

Joshi Bharat egyébként azt már korábban megerősítette, hogy egy párt alkot Kelemen Beatrixszal.

Joshi Bharat tavaly igazolt a Life TV-hez, miután az egyébként Mészáros Lőrinc közeli finanszírozású TV2 Csoporttól távozott.

Még több hír található a Media1-en, ahol épp tegnap írtuk meg azt is, hogy rövid időn belül eltűnt az Index nyitóoldaláról az a cikk, melyet Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke írt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelméről.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások