fbpx

tulajdonosváltás

Márki-Zay Péter és Föőr Gábor korábban, még a kampányban

Elbocsátják a Frisshirek.hu teljes szerkesztőségét

A Media1.hu információi szerint rendkívüli értekezleten közölte kedden este Föőr Gábor, a Genes Médiacsoport tulajdonosa a Frisshirek.hu hírportál munkatársaival, hogy megválnak tőlük. A stábtagok jobb híján csak reménykedni tudnak, hogy végül megkapják a fizetésüket és találnak maguknak valahol máshol egy állást. Mindez épp pár órával azután történt, hogy a Media1 megírta, Gattyán György nevére került februárban a portál internetes címe.

Gattyán György.

Gattyán Györgyhöz került a Frisshirek.hu

A milliárdos üzletember és a Megoldás Mozgalom volt pártelnökének sajtósa pár napja még tagadta a Media1 érdeklődésére, hogy Gattyán beszállna az online híriparba, portálunk azonban megtudta, hogy három hónappal ezelőtt Gattyán Györgyhöz került a Frisshirek.hu internetes végződés. Ugyanakkor a portál kiadójaként egyelőre nem ő, hanem a híroldalt alapító, az előválasztáson Márki-Zay Péter támogatottjaként induló Föőr Gábor és cége van feltüntetve.

Polt Péter legfőbb ügyész 2021. szeptember 12-én a budapesti Hősök terén a pápai szentmisén.

Polt Péter legfőbb ügyész szerint nem kell lépnie a Vodafone-szerződés kapcsán

Az MSZP jogértelmezése szerint a nemzeti vagyonról szóló törvény előírja, hogy az állami szerződéseket magyarul kell kötni, a magyar jog alapján, hogy vita esetén magyar bíróság járhasson el, ezért a Vodafone Magyarország felvásárlásával kapcsolatos szerződés semmis. A legfőbb ügyész másképp látja.

CANAL+, Spi International

Teljesen felvásárolja az SPI Internationalt az M7 Group

A CANAL+ Group és az M7 Group úgy határozott, hogy érvényesítik a vételi opciójukat a SPI International maradék 30 százaléknyi részvénycsomagjára, és így teljes tulajdonjogot szereznek a cég felett.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások