Joshi Bharat, a Lifetv Őszintén! Joshival című műsorának műsorvezetője

Őszintén! Joshival: a Hajdú Péter vezérigazgatta LifeTV Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít

Újabb volt TV2-s műsorvezető bukkan fel a Mészáros Lőrinc feleségének tulajdonában lévő Life TV-n.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az Őszintén! Joshival című műsor július 20-tól, minden hétköznap 17 órától kerül majd képernyőre a Life TV-n – derül ki a hivatalos tájékoztatásból. A műsor egy telefonos életvezetési talkshow lesz.

A Life TV közleményében kiemelte: az indiai származású, hosszú évtizedek óta Magyarországon élő műsorvezető, Joshi Bharat a hazai beszélgetős műsorok egyik legtapasztaltabbika, aki több mint egy évtizedes pályája során izgalmas mélyinterjúk százait készítette.

Joshi tanácsokat ad majd a telefonálóknak

Az új életvezetési talkshowban hétköznapi emberek történetei, vallomásai jelennek majd meg. Sokak számára ismerős élethelyzetek, lelki, családi, párkapcsolati problémákkal találkozhatnak majd a nézők az Őszintén! Joshival című műsorban, melyben Joshi Bharát tanácsot, útmutatást is ad majd.

„Számtalan embernek segítettem már, különböző történeteket hallgattam végig. Életemet a segítő szándék, a támogatás, a nyitottság vezérli. Boldog vagyok, hogy ezt a hivatást most a LifeTV-n folytathatom. Örömmel csatlakozom a csatornához, ahol nagyon sok régi barát vesz körül. Fél évvel ezelőtt álmodni sem mertem volna, hogy ezekkel a fantasztikus kollégákkal dolgozhatom majd együtt”

– mondta Joshi Bharat.

Őszintén! Joshival
Őszintén! Joshival

Sorra érkeznek a volt TV2-s arcok

Joshi Bharat (csakúgy mint több más, mostanában a Life TV-vel szerződő képernyős, például Demcsák Zsuzsa, vagy épp az időjósok), korábban a TV2 Média Csoportnál volt képernyőn. Tavaly decemberben derült ki, hogy lekerül a FEM3 tévécsatorna műsoráról Joshi Bharat műsora, a Joshi, a legjobb barát. A volt műsorvezető azóta más típusú tevékenységekkel volt elfoglalva.

A Life TV-vel kapcsolatos másik hír, hogy a Media1 információi szerint Összezárva Hajdú Péterrel címmel terveznek műsort indítani. Úgy tudjuk, a reality-be már megkezdték a szereplők válogatását. Felhívtuk emiatt tegnap Hajdú Pétert, aki épp most egyébként korábbi cége, a Frizbi Entartainment kapcsán vádlott lett egy büntetőügyben, de egyelőre sem a vezérigazgató, sem a vállalat sajtósa nem kommentálta az ezzel kapcsolatos értesülésünket. 2018-ban egyébként a TV2-n volt látható az Összezárva Friderikusszal című műsor, melynek Hajdú volt a producere.

Hajdú Pétert idén május elején kérte fel Mészáros Beatrix (Mészáros Lőrinc felesége) a Life TV és az Ozone TV csatornákat működtető Media Vivantis Zrt. irányítására. Azóta nagy átalakításokba kezdett Hajdú a Life Tv-nél, ami több régi műsor megszűnésével és sok új indításával is jár. A Life TV-nél zajló átalakításokról és egyéb fejleményekről ITT találhatók korábbi írásaink.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en.

Borító: Joshi Bharat, a Lifetv Őszintén! Joshival című műsorának műsorvezetője. Fotó: Life TV / Vajda Anita
Szóljon hozzá!