fbpx
Vas Maya, az Éjjeli mesék címmel induló műsor műsorvezetője a Retro rádió logójával

Tiszttartó Titusz elbocsátotta Vas Mayát a Retro Rádiótól

Nincs többé lelkizés, beszélgetés, vége az Éjjeli Mesék című műsornak.

Vas Maya tavaly októberben igazolt a kormányközeli médiaholdinghoz (KESMA) tartozó Retro Rádióhoz, ahol Éjjeli Mesék címmel indult beszélgetős, lelkizős műsora. Egészen tegnapig, a magyar rádiózás napjáig, amikor is megszüntették a szerződését.

Facebook-oldalán a műsorvezető azt írta, hogy a Retro Rádió új programigazgatója rúgta ki őt. Különösebb indoklást nem kapott tőle, csak azt, hogy nincs szükség beszélgetős műsorra. A műsorvezető hangsúlyozta, hogy nem ő akarta, hogy vége legyen, kérte is, hogy minél többen osszák meg a hírt, hogy minél többekhez eljusson, hogy nem ő akarta cserben hagyni a hallgatókat.

„Ma délután indoklás nélkül megszüntették a műsoromat a Retró rádióban és felmondtak. Az új programigazgató annyit mondott, hogy nem akar beszélgetős műsort. Még a belépőkártyámat is le kellett adnom. Hogy a biztonsági okokból korábban rögzített adást ma este még leadják-e nem tudom.
Az eljárást most nem minősíteném, de mivel nincs rá más módom, ez úton szeretném megköszönni mindenkinek, aki megtisztelt a bizalmával, akivel éjszakánként beszélgethettem az Éjjeli Mesékben. Köszönöm minden (már csak volt) kollégának az együtt töltött időt, segítséget, mosolyt. Kérlek, osszátok meg ezt a posztot, hogy a hallgatók tudják, nem az én döntésem volt, nem akartam cserben hagyni őket… Ölelés mindenkinek, ha Isten is úgy akarja, találkozunk még”

A Media1 idén október elején írta meg, hogy távozott Sivák Péter, a Retro Rádió eddigi programigazgatója, és helyére Tiszttartó Tituszt nevezték ki, aki a Retro Rádió mellett a Best FM műsoraiért is felel. Tiszttartó a Petőfi Rádiótól érkezett Magyarország egyetlen országos vételkörzetű kereskedelmi rádiójához.

További hírek találhatók a Media1-en.

Csatlakozott már hozzánk a Facebookon?

Borító: Vas Maya, az Éjjeli Mesék indulásakor. Fotó: Retro Rádió / Media1-archívum

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások