fbpx
Kiss Péter programigazgató, Kelemen Beatrix tulajdonos és Hajdú Péter műsorvezető, vezérigazgató a Life TV / Media Vivantis sajtótájékoztatóján néhány nappal ezelőtt

Eladta a Life TV-t és az Ozone TV-t Mészáros Lőrinc volt felesége

A vevő a Pesti TV-t is működtető, Mészáros Lőrinc-közeli, Vaszily Miklós társtulajdonában lévő Progress Media Hungary Kft. 

Bővíti médiaportfólióját a Progress Media Hungary Kft. – tudatta lapunkkal a Vaszily Miklós társtulajdonában lévő, de Mészáros Lőrinc-közeli médiavállalat kedden. Kelemen Beatrix Csilla, Mészáros Lőrinc volt felesége döntése alapján a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-t megvásárolja a Progress Media Hungary Kft.

A Progress Media Hungary Kft. működteti a Pesti TV-t is, ez egészül ki az új csatornákkal.

A Life TV általános szórakoztató tematikájú csatorna, amely többek közt saját gyártású szórakoztató műsorokat, filmeket és televíziós sorozatokat sugároz, az Ozone TV pedig elsősorban a környezettudatos nézőknek szól, a kínálatában dokumentumfilmek, öko-reality sorozatok és ismeretterjesztő műsorok szerepelnek.

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa
Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV, a Life TV és az Ozone TV társtulajdonosa

 „A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon. A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára”

– hangsúlyozta Vaszily Miklós, a Progress Media Kft. társtulajdonosa.

„Az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon. Emellett arculatváltásuk is sikeres volt. Köszönöm a Life TV és Ozone TV munkatársainak a közös munkát”

– nyilatkozta Kelemen Beatrix Csilla.

Míg Mészáros Lőrinc volt felesége épp eladja médiavállalkozását, és ezzel kivonul a médiapiacról, eközben a milliárdossá vált egykori gázszerelő újdonsült felesége, Várkonyi Andrea egyre fontosabb szerepet tölt be a médiapiacon: mint arról a napokban beszámoltunk, a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságának egyik tagja lett.

Még több hír található a Media1.hu-n.

Borító: Kiss Péter programigazgató, Kelemen Beatrix tulajdonos és Hajdú Péter műsorvezető, vezérigazgató a Life TV / Media Vivantis sajtótájékoztatóján néhány héttel ezelőtt. Fotó: Media Vivantis / Media1-archívum
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások