fbpx
Doktor Balaton

Eltűnik a Doktor Balaton, kiderült az évad utolsó epizódjának időpontja

A TV2 augusztus 23-tól életbe lépő új őszi műsorrendje már nem tartalmazza a szériát, a helyén már más műsor szerepel a műsorrácsban. A rajongók csak valamikor később számíthatnak a folytatásra.

A Media1 információi szerint augusztus 20-án, 21 óra 20 perces kezdettel lesz látható a Doktor Balaton című hazai gyártású tévészéria ténylegesen első (de a TV2 által másodiknak kommunikált) évadának utolsó, 80. része.

A TV2 a nemzeti ünnepet magába foglaló hosszú, háromnapos hétvége után, augusztus 23-án egy teljesen új műsorrendet léptet életbe, és ebben a Doktor Balaton című sorozat már egyáltalán nem szerepel.

A Doktor Balaton című tévésorozat egyik jelenete
A Doktor Balaton című tévésorozat egyik jelenete

A TV2 új, augusztus 23-től életbe lépő őszi műsorrendje szerint például a hétfő este a következőképp alakul majd a csatornán:

19,55: Mintaapák
20,40: Totem című kalandreality
22,15: Oltári történetek I. (ez egy új sorozat, melyről itt írtunk.)
23,20: Parker (ismétlés)

A TV2 2020 végén mutatta be a 80 részből álló első évad első részét, a forgatásokról a Media1 helyszíni riportot is készített.

Doktor Balaton
Forog a Doktor Balaton. Fotó: Fábián Borbála

Idén februárban hosszabb időre leállították a tévésorozat vetítését, vélhetően amiatt, mert nem voltak elégedettek a TV2 vezetői a Doktor Balaton nézettségével, de a csatorna igyekezett ennek ellenkezőjét elhitetni, noha ennek ellentmondtak a Nielsen Közönségmérés mérőműszeres nézettségi adatai.

Csak később, július  5-től folytatták a sorozatot, amit második évadnak emlegetett a TV2, holott az első évad megszakítása miatt megmaradt részeket adták le.

Ekkor újra nézettségi gondok jelentkeztek: nemrég át is tették a vetítést későbbi időpontra, amikor „a magyar Dallasként” emlegetett sorozatnak már kisebb versenyben kell helytállnia a nézők figyelméért folytatott harcban.

A rajongók számára mindenesetre jó hír, hogy a TV2 a széria kedvezőtlen nézettségi mutatói ellenére berendelt folytatást a szériát gyártó ContentLab cégtől már az év elején. Csakhogy a tényleges 2. évad (vagy ahogy a TV2 szerint nevezni kellene, a 3. évad) csak később lesz látható.

A Media1 egyébként megkérdezte a TV2-t, hogy mikor lesz látható a folytatás. A válaszuk különálló hírben érhető el.

Még több hír érhető el a Media1-en

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások