fbpx
Kasza Tibi (Szerencserék) és a Doktor Balaton forgatása (kollázs)

Tovább variál a TV2 a Szerencsekerék és a Doktor Balaton kapcsán

A pár nappal ezelőtt már napvilágot látott, augusztus közepére tervezett műsorrendi változtatáshoz képest már egy héttel hamarabb áthelyezi kései időpontra a Doktor Balaton című saját gyártású sorozatot és előbbre hozza Kasza Tibi vetélkedőjét a TV2 Média Csoport.

Néhány napja a SorozatWiki nyomán a Media1 is beszámolt arról, hogy a TV2 augusztus 16-tól (jövő hét utáni hétfőtől) megváltoztatja a műsorrendjét, és megcseréli a Szerencsekerék című műsort a Doktor Balaton című szériával – a sorozatokkal foglalkozó honlap szerint az lehet a háttérben, hogy utóbbi, tehát a saját gyártású tévészéria nem teljesít jól a nézők figyelméért folytatott küzdelemben, magyarán gyenge a nézettsége.

Most viszont a TV2 nyilvánosságra hozott egy még újabb műsorrácsot a sajtószobájában, melynek lényege, hogy inkább nem is várnak augusztus 16-ig, hanem már augusztus 9-én, tehát a most következő hétfőn a Szerencsekerék 45 perccel korábban, 19:55-kor kezdődik majd, a Doktor Balaton viszont másfél órával későbbre kerül, és csupán 21:20-kor lesz látható. A Bezár a bazár! ismétlésének kezdési időpontja pedig pontban 22 óra lesz. Ráadásul a TV2-s variálgatással újra foglalkozó SorozatWiki arra számít, hogy ez a műsorrend sem marad sokáig változatlanul, ugyanis augusztus 23. körül indulhat a TV2 őszi programstruktúrája, melynek – ahogyan a Media1 is beszámolt már róla – biztosan része lesz a Mintaapák 3. szezonja és a Balatonfelvidék védett lankáin a tavasz végén felvett Totem című kalandreality.

További hírek érhetők el a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és kövessen bennünket napi hírlevéllel is.

Borítókép: Kasza Tibi (Szerencsekerék) és a Doktor Balaton forgatásának egyik werkfotója. Fotó: TV2-sajtószoba képei alapján Media1-montázs
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások