fbpx
Kasza Tibi (Szerencserék) és a Doktor Balaton forgatása (kollázs)

Csalódottak a Szerencsekerék és a Doktor Balaton kedvelői – Megkérdeztük a TV2-t a műsorokkal kapcsolatos terveikről

Szomorúan reagáltak a Doktor Balaton rajongói, amiért mint arról a Media1 beszámolt, augusztus 20-tól máris megint eltűnik az egyszer már több hónapra a képernyőről levett kedvenc sorozatuk a képernyőről, de a Szerencsekerék vetélkedő rajongói is szomorúan fogadták a hírt, hogy mindössze 25 rész után eltűnik a vetélkedő. A Media1 arról kérdezte a TV2 sajtóosztályát, várható-e folytatás a Szerencsekerékből, és mikorra kerülhet képernyőre a Doktor Balaton következő évada.

Mint arról elsőként a Media1 beszámolt, mindössze 25 rész után eltűnik a TV2 képernyőjéről a Szerencsekerék című műsor, amelyet július 19-én kezdett el sugározni: az utolsó sugárzás augusztus 22-én lesz – az eddigiektől eltérően nem hétköznap, hanem jövő héten vasárnap.

A Kasza Tibor vezette műsor a TV2 hivatalos, 34. heti műsorrendjében már nem szerepel. Augusztus 23-án este például ez áll az esti műsorrendben:

19,55: Mintaapák (sorozat)
20,40: Totem című kalandreality
22,15: Oltári történetek I. (ez egy új sorozat, melyről itt írtunk.)

Ugyancsak eltűnik egy időre a nemrég visszahozott Doktor Balaton című sorozat: a 80. résszel augusztus 20-án véget ér a hónapokra megszakított, majd a nyár második felében folytatott első évad.

Mindkét produkció megszűnését csalódottan fogadták a rajongók: számos csalódott, értetlenkedő üzenet érkezett a Media1 hírportálhoz tőlük, és sok hasonló üzenettel találkoztunk a rajongói csoportban is.

A Media1, látva a csalódott üzeneteket, megkérdezte a TV2-t, hogy mi az oka, hogy 25 rész után máris eltűnik a programból a Szerencsekerék, ha egyszer az „remek nézettséget” hozott a TV2 egy korábbi sajtóközleményének megfogalmazása szerint, valamint érdeklődtünk, lesz-e, és ha igen, mikor folytatása, vagy ha nem, miért nem. Egyúttal rákérdeztünk arra is, hogy a Doktor Balaton következő évadát mikor láthatják a csatorna nézői, az még idén képernyőre kerülhet-e, vagy 2022-ig kell-e várniuk a rajongóknak.

A TV2 sajtóosztálya nem bizonyult igazán informatívnak. Mindössze azt írják:

„A Szerencsekerék nagy sikerrel fut a TV2-n. A berendelt 25 epizódból nyár végig mindegyik adásba kerül és utána indul a Totem című kalandreality, amit a múlt héten bejelentettünk. A Szerencsekerék jövőjéről és a Doktor Balaton folytatásáról pedig időben tájékoztatást adunk majd, de most a rövidesen induló őszi műsorainkra koncentrálunk.”

Frissítés 08.16. 18.20

A TV2 augusztus 16-án, fenti válasza után néhány nappal végül bejelentette, hogy mint arra  mi is számítottunk, folytatást rendel a Szerencsekerékből. Hogy mikortól lehet látható, arra csak annyit mondtak, hogy hosszútávon nem maradnak Szerencsekerék nélkül a nézők, valamint „hamarosan”.

Még több hír érhető el a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk Facebookon is, és feliratkozhat napi hírlevelünkre is!

Borítókép: a Media1 által készített kollázson balra Kasza Tibi, a Szerencsekerék műsorvezetőjeként, jobbra a Doktor Balaton egyik forgatási jelenete. A felhasznált képek a TV2 sajtószobából származnak.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások