fbpx
A TV2 Mintaapák című sorozatának 3. évada

A Szomszédok egyik fontos szereplője is látható lesz a Mintaapák harmadik évadában

Mészáros Béla, Kamarás Iván, Makranczi Zalán és Száraz Dénes főszereplésével folytatódik folytatódik a TV2 napi sorozata, és lesznek új szereplők is az új évadban, melynek időpontját most jelentette be a csatorna.

A TV2 keddi közleményében azt írja, hogy a Mintaapák harmadik évada augusztus 23-tól lesz képernyőn. A négy apa történetében több új meglepő fordulat is lesz, a történet pedig megható jelenettel indul majd – árulták el.

A Mintaapák új évadában Géza (Kamarás Iván) családjával vidékre költözik, a családfő apaként és edzőként próbál helytállni. A sztárügyvéd Szabi (Makranczi Zalán) beleszeret egy híres műsorvezetőbe (Lékai-Kiss Ramóna), ám nincs könnyű dolga a népszerű nővel. Az állatorvos Tamásnak (Száraz Dénes) egyre több titka lesz szerelme, Linda (Szávai Viktória) előtt. Vajon túléli a kapcsolatuk a sok megpróbáltatást? Vajon kislánya, Juli is észreveszi, hogy megváltozott az apukája? Miki (Mészáros Béla) és Vera (Botos Éva) kapcsolata sem felhőtlen, kamaszlányuk, Csenge modellkedni kezd, ám kiderül, hogy a modellvilág nem is olyan felhőtlen.

A sorozat követői újra láthatják majd Stohl Andrást, Egri Mártát, Földes Esztert, Kuna Katát és Pataki Szilviát is, de mellettük újabb népszerű magyar színészek is feltűnnek: a Szomszédokból ismert Fehér Anna is szerepet vállalt a Mintaapákban, de Badár Sándort, Mucsi Zoltánt, Seress Zoltánt is láthatják majd a nézők a sorozatban. Két fiatal is csatlakozott a gárdához Bánovits Vivianne és Gombó Viola Lotti személyében, de Tóth Andi énekes is szerepet kap a harmadik évadban.

Ahogy az lenni szokott, a Mintaapák minden hétköznap képernyőn lesz augusztus 23-tól a TV2-n.

A Mintaapák első évada 2019 őszén került képernyőre. A sorozatot a TV2 Média Csoport megbízásából az IKO Műsorgyártó készíti.

Még több hír érhető el a Media1-en

Borító: A TV2 Mintaapák című sorozatának 3. évada. A képen balra a Szomszédokból megismert Fehér Annával
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások