fbpx
Szerencsekerék / TV2

Egy időre eltűnik a Szerencsekerék a TV2-n

A TV2 új, augusztus 23-tól életbe lépő hivatalos heti műsorrendjében a Kasza Tibi vezette retrovetélkedőt egészen más műsor váltja. Arról egyelőre nincs hivatalos hír, lesz-e folytatás a későbbiekre, de ha igaz, amit a TV2 állít, hogy a Szerencsekekerék rendkívül sikeres lett, akkor meglepő lenne, ha nem így lenne.

Mint arról a Media1 már beszámolt, augusztus 23-tól teljesen új műsorrend lép életbe a TV2 képernyőjén. Ekkortól esténként eltűnik a Doktor Balaton című sorozat, melynek első, több hónapos megszakítással leadott első évada éppen a nemzeti ünnepen, augusztus 20-án lesz utoljára képernyőn a 80. résszel.

Ám nemcsak a sorozatkedvelőket érinti az új műsorrend: nem szerepel a Szerencsekerék a csatorna 34. heti műsorrendjében.

Sydney van den Bosch és Kasza Tibor a TV2 Szerencsekerék című műsorában szerencserek_tv2_Sidney-Tibi_2462kOK
Sydney van den Bosch és Kasza Tibor a TV2 Szerencsekerék című műsorában
Fotó: sajtószoba

Az új esti műsorrend főbb elemeiben nagyjából így néz majd ki augusztus 23-án:

19,55: Mintaapák (sorozat)
20,40: Totem című kalandreality
22,15: Oltári történetek I. (ez egy új sorozat, melyről itt írtunk.)

Meglepő lenne, ha nem lenne folytatás

A legendás Wheel of Fortune magyar változatának megújított változatát a TV2 idén július 19-től kezdte el vetíteni, és minden hétköznap látható volt. Augusztus 22-án, jövő héten vasárnap 18:55-ös kezdéssel lesz képernyőn a 25. résszel az évad utolsó adása. Arról egyelőre nincs hivatalos hír, lesz-e folytatás, azaz újabb évad a Szerencsekerékből, de miután a TV2 egy néhány nappal ezelőtti közleménye szerint „remek nézettségi adatokat” produkált ez alatt a pár hét alatt, így azért inkább arra fogadnánk, hogy igen, pláne, hogy 25 rész miatt még kevésbé hatékony felhúzni a díszleteket, felépíteni a műsor marketingjét, ráadásul az Oltári történetek a TV2 tájékoztatása szerint csak egy hétig lesz képernyőn. Azonban mint említettük, egyelőre hivatalos információ nem áll rendelkezésre a folytatásról.

Mindenesetre ha netán nem is érkezik meg hamar a folytatás, az ősszel egy másik csatornára, az ATV-re viszont érkezik egy másik vetélkedő, méghozzá Gundel Takács Gábor műsorvezetésével a Géniusz című műveltségi kvízműsor, amiről itt közöltünk interjút a műsorvezetővel az egyik tévéfelvétel után.

A Media1 egyébként megkérdezte a TV2-t is, a válaszuk különálló hírben érhető el.

Frissítés (augusztus 16. 18:23)
Itt a legújabb fejlemény: a TV2 augusztus 16-án végül bejelentette, hogy bár most eltűnik a vetélkedő egy időre, de rendel belőle folytatást.

Még több hír érhető el a Media1-en! Kövesse hírfolyamunkat napi hírlevéllel, és csatlakozzon hozzánk Facebookon is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások