fbpx
Doktor Balaton, a TV2 napi sorozata

Bejelentette a TV2 a Doktor Balaton folytatásának premieridőpontját – itt az előzetes

Két hét múlva már érkeznek is az új részek.

A TV2 hétfőn este bejelentette, hogy a Doktor Balaton című napi sorozata július 5-től új részekkel folytatódik.

„A Doktor Balaton első perctől kezdve érdekes munkának ígérkezett, és az is, tanultam türelmet, pontosságot, amik mind hasznomra válnak. Doktor Balaton karaktere azzal fogott meg igazán, ahogy cipeli a maga puttonyát. Érdekes megmutatni, hogyan birkózik meg azzal, ami neki jutott. Jó azt láttatni, hogy a doki őszinte, egyenes. Tudja, hogy nem hibátlan, de egy megoldásra törekvő ember. A történetnek hála pedig jócskán volt mit megoldania eddig is, de ez nem változik a folytatásban sem, sőt! Legyen szó Doktor Balaton magánéletéről, a családi titkokról vagy épp a hivatásáról”

– mondta el Mészáros András, a sorozat címszereplője.

A „balatonmeggyesiek” nyugodtnak korántsem mondható történetének folytatásából kiderül a csodavíz története és a faluban szövő szerelmi szálak alakulását is megismerhetik a nézők. Az új epizódokból kiderül, mi lesz a súlyos szívproblémákkal küzdő Laci bácsival, sikeres lesz-e Elemér polgármester-buktató akciója és hogy mi köze ehhez Doktor Balatonnak.

A nézők azt is megtudhatják, valójában ki András édesapja, vagy hogy miként alakulnak a faluban szövődő szerelmi szálak: Zsóka és Leó románca, Bea és Hajós kapcsolata, vagy hogy András végül Anna oldalán megtalálja a boldogságot.

A Doktor Balatont 2020 végén mutatta be a TV2.  A sorozattal kapcsolatban a Media1 helyszíni interjút készített a széria alkotójával, Kapitány-Diószegi Judittal.

A Doktor Balatonnal kapcsolatos korábbi írásaink itt olvashatók vissza.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borító: A Doktor Balaton egyik jelenete. Fotó: TV2-sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások