fbpx
A Kisalföld c. újság

Elbocsátotta a Kisalföld munkatársainak jelentős részét a kormánypárti Mediaworks

Győrbe is megérkezett a kormánypárti sajtó a megyei lapokon végigvonuló drasztikus elbocsátási hulláma.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Az ugytudjuk.hu azt írja, hogy összesen 5 embert bocsátott el a kormánypárti KESMA (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) alá tartozó Mediaworks Hungary Zrt. a Kisalföld című megyei laptól.

A portál úgy tudja, hogy a távozók között van Werner Krisztina főszerkesztő-helyettes is, aki korábban főszerkesztője is volt egy ideig a Kisalföldnek. Rajta kívül további három újságírót még egy munkatársat küldtek el.

Ez a honlap szerint a teljes megyei lap szerkesztőségének jelentős hányadát teszi ki, ahogy ez más, a Mediaworkshöz tartozó megyei lapoknál is történt. Mint arról korábban a Media1 írt, elbocsátás volt a Fejér Megyei Hírlapnál (FMH) és a Zalai Hírlapnál is, és a hvg.hu szerint a Délmagyarnál (Délmagyarország) is.

A Mészáros Lőrinc közeli Mediaworks a választások után kezdett jelentős költségtakarékossági intézkedésekbe, a City7 című lapját egy város kivételével megszüntette, valamint a FourFourTwo című focis lap kiadását is leállította. A Media1 úgy tudja, hogy a Mediaworksnél további lapoknál is várhatók leépítések, de akár néhány további lapbezárás sem kizárható.

Nem csak a KESMA-nál kezdődött nagy költségtakarékosság. Mint arról a Media1 elsőként beszámolt, megszűnik a szintén Mészáros Lőrinc közeli, de nem a KESMA alá tartozó Pesti TV is.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Kérheti híreinket Telegramon is. Ott vagyunk Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások