fbpx
sbfgjgkhgfdesss krikszkraksz találatok a Google keresőben: Képernyőkép erről: 2022-05-12 08-42-48

Végigsöpört a teljes fideszes médiabirodalmon, hogy „sbfgjgkhgfdesss”

sbfgjgkhgfdesss címmel közölt „hírt” kedden a kormánypárti médiaholdinghoz tartozó Bama.hu, majd az információt villámtempóban és bárminemű ellenőrzés nélkül vették át a KESMA/ Mediaworks lapjai. A tartalom már közel két napja elérhető.

A mecsekalja.tumblr.com által megtalált, krikszkrakszokra épülő tartalom először a bama.hu-n jelent meg, majd a furcsa címmel ellátott „hírt” a Google szerint pillanatokon belül átvette az Sonline, a Duol, a Szoljon, a Veol, a Heol, a Vaol, a Délmagyar, a Boon.hu, vagyis a KESMA (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány) / Mediaworks Hungary szinte összes megyei lapja.

A „hírt” egyébként az Egyperces című rovatba tették ki. Tulajdonképpen szimbolikus, hiszen megmutatták vele, hogy nagyjából egy-két perc alatt milyen gyorsan tud végigsöpörni a teljes magyar fideszes médiahálózaton egy lejárató anyag, ha a központi szerkesztőségben valaki úgy akarja. Soros György, Gyurcsány Ferenc, vörösbáró, vagy épp sbfgjgkhgfdesss, tulajdonképpen mindegy is. Ráadásul most azt is elérték, hogy a Media1 is beszámoljon arról, amit tudatni akartak a nagyvilággal, hogy tudniillik sbfgjgkhgfdesss.

További érdekesség, hogy a május 10-én megjelent írás egyébként még május 12-én a reggeli órákban, a Media1 hírének élesítésekor is elérhető volt a bama.hu-n a https://www.bama.hu/egyperces/2022/05/sbfgjgkhgfdesss címen, és az említett megyei lapok oldalain.

krikszkraksz
krikszkrakszok a megyei lapokban. A mecsekalja.tumblr.com találata

Mivel a HírTV-ben egyelőre még nem hallottunk róla, hogy sbfgjgkhgfdesss, így egyelőre semmi ok a pánikra, nincs sbfgjgkhgfdesss. Meg uojlbsnmg v,mc hhhh és kbfdvn sincs – ami a Mediaworks megyei lapjai által közölt hírben megjelent.

Frissítés 12:20

Mostanra eltávolították a sajátos mondanivalójú írást, úgy látszik a Media1-et a Mediaworks szerkesztői gyakrabban olvassák, mint a saját lapjukat.

Hírek érhetők el a Media1-en. Kérheti tartalmainkat Telegramra is. Ott vagyunk Facebookon is.

Borító: sbfgjgkhgfdesss / krikszkraksz találatok a Google keresőben: Képernyőkép ekkor: 2022-05-12 08-42-48. Fotó: Media1.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások