fbpx

távozási hullám

Dull Szabolcs, a Telex társfőszerkesztője

„Nem volt tányércsapkodás” – interjú Dull Szabolccsal, a Telex főszerkesztőjével (Media1 Podcast, május 18.)

A Media1 podcast- és rádióműsorának vendége volt nemrégiben Dull Szabolcs, a Telex főszerkesztője, a lap egyik részvényese. Épp azután vettük fel a beszélgetést, hogy két fontos személy, Munk Veronika, a lap első főszerkesztője (akivel egy rövid ideig társfőszerkesztőként, párban vezették a lapot) és Lovas Gergő főszerkesztő-helyettes is távozott, és már túlvoltunk az erdélyi lap, a Transtelex főszerkesztő-helyettesének távozásán, de még épp azelőtt, hogy további két személy, Rovó Attila főszerkesztő-helyettes és Haász János szerkesztő is felmondott a Telexnél.

Zomborácz Iván, a Totalcar új főszerkesztője

Távozik Zomborácz Iván, a Totalcar mostani főszerkesztője is

A távozó főszerkesztőt alig több mint egy évvel ezelőtt nevezték ki az Indamedia autós lapjának élére a kiadótól most sokakhoz hasonlóan ugyancsak távozó Papp Tibor utódjának. A tömeges távozások során nagyjából egyszerre távozik a volt és a jelenlegi főszerkesztő, valamint több más munkatárs is.

Pavel Stanchev, a TV2 leendő vezérigazgatója

Több embertől is megvált a TV2 vezérigazgatója egy hét alatt – közben máris megvan a távozó produkciós igazgató utódja

A Media1 információi szerint nem csak Schluth András produkciós igazgatónak, hanem rajta kívül további két másik munkatársnak is befejeződött a karrierje a héten a TV2-nél, és a távozások Pavel Stanchev vezérigazgató kezdeményezésére zajlottak, de a TV2 sajtóosztálya pénteken este végül két fő távozását erősítette meg lapunknak. Időközben az is kiderült, Ökrös Gergely lesz a távozásra megkért Schluth utódja a produkciós igazgatói poszton.

A HírTV új székháza az Angol utcában Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1

„A PestiSrácok hátba szúrta a HírTV-t”

Szó szerint ezekkel a szavakkal értékelték a HírTV-nél, hogy legalább 10-12 főt, vagyis a Hír Televízió egyik legismertebb műsora, az Informátor teljes csapata mellett a fideszes médiagólem hírcsatornájánál dolgozó más szerkesztőket és műsorvezetőket is megkeresett a Pesti TV-t hamarosan elindító PestiSrácok vezetősége annak érdekében, hogy igazoljanak át hozzájuk. A PestiSrácok főszerkesztője szerint ez nem igaz.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások