fbpx
Gulyás János, a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) tavaly decemberben megválasztott elnöke

Növekedésnek látszó csökkenés – Vendégünk volt Gulyás János, a Magyar Reklámszövetség elnöke

Már meghallgató honlapunkról a Media1 Podcast e heti interjúja, amelyben Gulyás Jánossal, a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) elnökével a friss médiatorta (reklámtorta) és kommunikációs torta adatok mellett a média- és kommunikációs iparág, a reklámipar előtt álló új kihívásokról is beszélgettünk.

Ahogy a korábbi években is, amikor megjelentek a reklámtorta adatok, úgy idén is felhívtuk Gulyás Jánost, a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) elnökét a nemrég megjelent, 2021-es médiatorta (reklámtorta) és kommunikációs torta adatok kapcsán, hogy kielemezzük a számokat és mindazt, ami mögötte van, de emellett több más fontos témáról is beszéltünk, például a háborúról, az állami reklámokról, a magyar reklámpiacról komoly erőket elszívó globális szereplőkről, a választások után újra előkerült reklámadó gondolatról…

A beszélgetés az alábbi lejátszó segítségével meghallgatható, valamint elérhető a Vipcast powered by Media1 Spotify-csatornán is.

Érdemes feliratkozni a podcastra, hogy ne maradjon le a következő epizódról sem! Elérhető a podcast a Spotify-on, az Apple iTunes-ban is. Érdemes feliratkozni a Media1 hírportál napi hírlevelére is! A Media1.hu podcastja jelenleg már 11 rádióban is hallható hétről-hétre.

Visszahallgathatja a korábbi epizódokat is ide kattintva.

Kérje híreinket Telegram-hírcsatornánkon keresztül is, hogy garantáltan ne maradjon le a legújabb tartalmakról!

További hírekért kattintson ide!

 

Borító: Gulyás János, az MRSZ elnöke. Fotó: MRSZ/Media1 archív

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások