fbpx
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án.

Jakab Péter újabb pert nyert a Fejér Megyei Hírlappal szemben

A bíróság helyreigazításra és a perköltség megfizetésére kötelezte a lapot, amelynek több állítása is valótlan volt.

A Media1-hez is eljuttatott mai, szerdai közleményében tudatta Jakab Péter, a Jobbik elnöke, hogy pert nyert a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks égisze alatt megjelenő Fejér Megyei Hírlappal szemben – a hírt a politikus a saját Facebook-oldalán is közzétette.

Mint azt Jakab felidézte, és a Media1 is beszámolt róla korábban, a kormánypárti lapok nemrég azt állították vele kapcsolatban, hogy az Országgyűlés által számára bérelt budapesti panellakást nem is ő használja, hanem a tulajdonossal együtt kiadja másnak, dupla haszonért. A Bors nevű bulvárlap ezen állítását több kormánypárti lap és tévé is átvette.

Mint a Jobbik elnöke a mai közleményében tudatta,

„a Fejér Megyei Hírlapot kötelezte a bíróság helyreigazításra és perköltség megfizetésére, amiért hazudtak nem csak az albérletemről, de arról is, hogy mindezt a Bors szerkesztőségének vezető jobbikosok mondták”.

Jakab elmondása szerint a lap ügyvédje el sem ment a tárgyalásra.

A politikus legutóbb december 23-án nyert pert a Fejér Megyei Hírlappal szemben egy másik ügyben, melyről lapunk is hírt adott.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások