fbpx
Jakab Péter és párttársai tiltakoznak a TV2 székháza előtt 2019.05.21-én

Jakab Péter és Rig Lajos is újabb pert nyert a kormányközeli médiagépezettel szemben

A Jobbik szerint a „fideszes lakájsajtó” szinte minden, az ellenzékről tett állításáról rendre kiderül, hogy szemenszedett hazugság.

Jakab Péter a TV2 Tények című műsorától helyreigazítást kért, de ennek a csatorna nem tett eleget, ezután indította a sajtópert a Jobbik elnöke, amit most elsőfokon megnyert. Azt írja a Jobbik a közleményben Jakabról, hogy

„az érthetetlen módon »Tények« címmel illetett viccműsorban azt mondták róla, hogy igénybe veszi a járványhelyzet miatt létrehozott hitelfizetési moratóriumot. Mivel ebből egy szó sem volt igaz, a fideszes szennycsatorna pedig magától nem volt hajlandó helyesbíteni, most a bíróság kötelezte őket erre elsőfokú ítéletében, egyúttal százezres perköltség megfizetésére is utasította őket.”

Tapolca és környékének országgyűlési képviselője, Rig Lajos azért nyert immáron jogerősen pert a kormányközeli médiaholding, a kesmás Mediaworks ellen, mert a Faktor nevű portáljukon azt írták, hogy a DK-s Czeglédy Csaba támogatta a kampányát. Ez azonban valótlan állításnak bizonyult.

A Jobbik deklarálja a közleményben, hogy politikusai továbbra is mindent megtesznek a kormány hazugságainak leleplezéséért, ezért is indítanak mindig pert az igazság kiderítése érdekében.

A párt sorozatban nyeri a pereket, két hete például a Magyar Nemzet és az Sonline című kormánypárti lapokkal szemben. Utóbbiak szintén a Mediaworks / KESMA lapjai.

A Faktor egyébként 2019 óta nem frissül.

Még több hír található a Media1-en!

Borítókép: Jakab Péter, a Jobbik elnöke és párttársai a TV2 előtt tiltakoznak a hazugságok ellen 2019-ben.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások