fbpx
Az RTL Klub induló saját gyártású sorozata, a Segítség! Itthon vagyok! előzetesének részlete

Segítség! Itthon vagyok! címmel a koronavírusról szóló új hazai tévésorozat indul az RTL Klubon

Az új szériát A mi kis falunk alkotói készítették, és a világjárvány miatt ma még különlegesnek számító módon készült. Az induló Maradj haza magadnak című reality-hez hasonlóan ez is az első rész után leálló Apatigris című széria időpontjában lesz látható a jövő héttől. A vígjáték műfajú Segítség! Itthon vagyok! rendezője Kapitány Iván.

Március közepén a Media1-nek nyilatkozott arról elsőként Kapitány Iván, A mi kis falunk rendezője, hogy leállnak A mi kis falunk következő évadának forgatásával a koronavírus miatt. Most viszont kiderült, hogy Kapitányék találtak egy módot arra, hogyan juttathatnák a járvány elmúltáig is biztonságos munkához a műsorgyártó céggel együtt dolgozó színészeket és szórakoztató típusú tartalomhoz az otthon dekkoló nézőket. Az RTL Klubon ugyanis az Álarcos énekes fináléjának szünetében, majd azóta többször is egy olyan műsorelőzetes volt látható, amiből kiderül, hogy

A mi kis falunk alkotói egy új sorozatot mutatnak be a csatornán, méghozzá már a jövő héten vasárnap, 19:15-kor, Segítség! Itthon vagyok! címmel.

(Eredetileg ebben az időpontban került volna képernyőre az Apatigris következő, 2. része, de mint arról már beszámoltunk, az kikerül a műsorrendből, és egyelőre csak a neten, az RTL Most+ nevű fizetős szolgáltatásban lesznek láthatók a friss részei, míg az RTL Klubon várhatóan leghamarabb csak az ősszel. A változások oka, hogy a járvány miatt visszaesik a reklámpiac teljesítménye, valamint az Apatigrist és a Tanár 3. évadát inkább ősszel folytatják, amikorra a leállások miatt kevés tartalom lenne, és amikorra talán már újraindulhat a reklámipar.)

Ezt érdemes tudni a Segítség! Itthon vagyok! című sorozatról

Bár az RTL Klub honlapjára és sajtószobájába egyelőre semmilyen információt nem töltöttek fel az új sorozatról, a tévében sugárzott előzetes videóból kiderül, hogy fontos szerepet kap benne A mi kis falunkban Pajkaszeg polgármesterét játszó Csuja Imre.

Azt már a SorozatWikiről tudjuk, hogy Csuja Imrén kívül a sorozatban

 • Lengyel Tamás
 • Debreczeny Csaba
 • Fehér Tibor
 • Pokorny Lia
 • Erdélyi Tímea
 • Hevér Gábor
 • Mihályfi Balázs
 • Kovács Panka
 • Martinovics Dorina
 • Bata Éva
 • Haumann Máté
 • Nagy-Kálózy Eszter
 • Tóth Ildikó
 • Kakasy Dóra
 • Nagy Sándor
 • és Szatori Dávid is

látható lesz.

Az oldal azt is írja, hogy az új széria úgy készült, hogy a színészek mobiltelefonnal rögzítették a jeleneteiket, a rendező utasításait a szereplők a távolból kapták, hogy elkerülhessék a személyes kontaktusokat.

Az új sorozat Wikipedia oldaláról derül ki, hogy egy vígjátékról van szó, vagyis csakúgy mint A mi kis falunk esetében, vidámságban itt sem lesz hiány, még ha az apropót a világjárvány is adja.

Már a 4. karanténos tévéprodukció

Az új sorozat egyébként már a 4., koronavírus-karanténra reagáló produkció. Az első egy dokureality, ami a TV2-n jelent meg #maradjotthon címmel, majd ezután az RTL Klub egy koronavírus-tehetségkutatót jelentett be Made in Karantén címmel. Ezután épp ma derült ki az is, hogy érkezik egy új reality is Maradj haza magadnak! címmel ismert sztárok szereplésével, szintén az RTL Klubra.

A Segítség! Itthon vagyok! olyan fikciós sorozat lesz, mely olyan emberek hétköznapjairól szól, akiknek az életét a koronavírus miatti karantén megváltoztatta. A szereplők telefonon, illetve videóhívással tartják egymással a kapcsolatot, vitatkoznak, ünnepelnek – írják az új széria Wikipedia-szócikkében.

Az új karanténos sorozat a Maradj haza magadnak után kezdődik majd a jövő héten az RTL-en.

Kapitány Iván rendezőként vett részt a sorozat létrejöttében. Kapitány Ivánnal készített a magyarországi sorozatgyártás kulisszáiról a karantén bevezetése előtt a Media1 műsora. A beszélgetés visszahallgatható a vipcast podcast felületéről.

A Segítség! Itthon vagyok! rendezője a Media1.hu-nak további részleteket is elárult az új sorozatról, a vele erre a témáról készült villáminterjú ITT olvasható.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Az RTL Klub induló saját gyártású sorozata, a Segítség! Itthon vagyok! előzetesének részlete
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások