fbpx

a mi kis falunk

A mi kis falunk 5. évadának egyik jelenete

Helyreigazítást kér az Origótól A mi kis falunk gyártócége

A kormányközeli KESMA-hoz tartozó portál az RTL egyik legnépszerűbb tévésorozatával kapcsolatban több valótlan állítást is tett egy cikkében a széria gyártócége, a Content Factory Kft. szerint, mely emiatt sajtóhelyreigazítási kérelemmel fordult az Origóhoz és bírósági pert helyezett kilátásba vele szemben arra az esetre, ha nem igazítja helyre a leírtakat.

A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete

3 milliót fizettet a bíróság A mi kis falunk gyártójával, amiért véletlenül 3 másodpercig látszódott a népszerű RTL-es tévészériában egy férfi

Megsértette egy férfi képmáshoz fűződő jogát A mi kis falunk című, az RTL-en látható filmsorozat gyártója, a Content Factory Kft. azzal, hogy egy, a forgatások idején arra járó pilisszentléleki férfi is látszódott a tévészériában pár másodpercig, aki egyébként nem kedveli a sorozatot – állapította meg jogerős ítéletében a Győri Ítélőtábla. (Frissítés: hírünkre reagált a gyártócég.)

A mi kis falunk.

A Kúriához fordul A mi kis falunk gyártócége – szerintük jogszabálysértő ítéletet hozott a Győri Ítélőtábla a pilisszentléleki lakos által indított perben

Állásfoglalást juttatott el a Media1.hu-hoz a Content Factory Kft., A mi kis falunk című tévészéria gyártócége azután, hogy a minap a Győri Ítétőtábla egy személyiségi jogi per korábbi ítéletét megváltoztatva sérelemdíj megfizetésére és jelentős perköltség megfizetésére, továbbá bocsánatkérésre kötelezte, amiért az előre meghirdetett időpontban zajló televíziós forgatás helyszíne mellett elsétáló Reményi János pilisszentléleki magánszemély pár pillanatra belekerült a népszerű RTL-es sorozatba.

Az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatának színészei

Fordulat A mi kis falunk gyártója elleni bírósági perben

A másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla megváltoztatta az RTL népszerű tévésorozatának gyártócége elleni ítéletet, és kimondta, hogy a felperes magánszemély, Reményi János megalapozatlanul perelte be a vállalkozást arra hivatkozva, hogy egy röpke pillanatra látszódott a sorozatban, holott erre nem adott engedélyt.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások