fbpx
Drága örökösök - Az egylet

Kapitány Iván: leállunk a Drága örökösök forgatásával a koronavírus miatt

Az ismert rendező és producer a Media1-nek azt mondta, az emberi élet most az elsődleges. Az RTL Magyarországgal is egyeztetve hozták meg a döntést.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A mai napon hozott saját,  önkéntes döntésünk alapján mi is kényszerszünetre megyünk a Drága örökösökkel – nyilatkozta a Media1-nek Kapitány Iván, A Drága örökösök, A mi kis falunk és több más sikersorozat rendezője, producere.

Kapitvány Iván hozzátette: egyelőre két hétre állnak le, azután az események függvényében döntenek arról, hogyan tovább.

„Természetesen a döntést az RTL-el egyeztettük és szerencsére olyan jól állunk az elkészült tartalmakkal, hogy egyelőre nem jelent majd semmilyen, a nézők számára látható problémát ez a leállás. Mindenkire hatnak ezek a körülmények, akármennyire is vegyék komolyan, és ez különösen igaz az alkotó emberekre, akik sokszor érzékenyebben reagálnak a külső ingerekre. Ebben a helyzetben egyik kollégától sem várható el, hogy teljes egészében a produkcióra koncentráljon, így a legjobb döntés a forgatás leállítása. Emellett azt gondolom, hogyha rendeződik a helyzet, akkor is szükség lesz szórakoztató tartalmakra, és az első adandó alkalommal, amikor az élet visszatérhet a normális kerékvágásba, akkor a produkcióink is újra forogni fognak”

– nyilatkozta a Media1-nek Kapitány Iván.

Kapitány Iván rendező, producer (jobbra) és Diószegi Judit, a ContentLab producere (balra) a Media1 műsorában
Kapitány Iván rendező, producer (jobbra) és Diószegi Judit, a ContentLab producere (balra) a Media1 műsorában

A koronavírus-járvány ideje alatt ön is visszahallgathatja a Media1 műsorának felvételét, melyet néhány nappal ezelőtt rögzítettünk a magyar sorozatgyártás kulisszatitkairól Kapitány Ivánnal és Diószegi Judittal.

Frissítés 15:15

Időközben a ContentLab&Factory műsorgyártó cég (ők készítik a Drága örökösök mellett A mi kis falunk című sorozatot is) a Facebook-oldalán jelentette be, hogy segítséget ajánlanak az alkotóknak.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!