fbpx
Maradj haza maradnak!, az RTL Klub új karanténos reality-ja

A koronavírus miatt máris leveszik az RTL Klub képernyőjéről az Apatigrist: Maradj haza magadnak! címmel újabb karanténműsor indul az új sorozat helyén

Az RTL Klub weboldalán közzétett előzetes alapján a jövő héten vasárnap a ma bemutatkozó Apatigris idősávjában, a széria helyén már jelentkezni is fog a Maradj haza magadnak! című új reality, amelyben négy ismert személyiség, Dér Heni, ByeAlex, Gáspár Laci és Szabó Zsófi életébe láthatnak bele a csatorna nézői.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az rtlklub.hu honlapon ma közzétett promóvideó alapján Maradj haza magadnak! címmel a jövő héttől egy új koronavírus reality indul az RTL Klub képernyőjén vasárnap este 18:50-kor.

Az időpont több mint érdekes, hisz ekkor lenne képernyőn az Apatigris című új magyar tévésorozat 2. része.

Négy híresség otthonából

A Maradj haza magadnak! előzetese alapján Dér Heni, ByeAlex, Gáspár Laci és Szabó Zsófi a koronavírus-járvány miatt megváltozott karanténos életébe láthatnak bele, akik odakapcsolnak ebben az időpontban a csatornára.

A Maradj haza magadnak! már a harmadik induló koronavírusos műsor lesz: először a TV2 és Rubin Kristóf gyártócége, a Free Monkeys Production jelentett be és indított 13 részes dokureality-t #maradjotthon címmel (a széria kulisszatitkairól Rubin Kristóf mesélt a Media1-nek), majd az RTL Klub pár héttel az előbbi bejelentése után egy karanténos „tehetségkutatót” jelentett be Made In Karantén címmel, amivel kapcsolatban épp tegnap derült ki, hogy a jövő héten lesz először képernyőn, méghozzá A Tanár című sorozat 3. évadának helyén. A Tanár lekerül az RTL Klub képernyőjéről, és csak RTL Most+ előfizetéssel, digitálisan lesznek láthatók az új részei, míg az RTL Klubon, tévéképernyőn leghamarabb ősszel.

Az Apatigris a Tanár 3. évadához hasonlóan egy rész után máris lekerül a képernyőről

A SorozatWiki azt írja, az Apatigris következő részeit  – csakúgy mint A Tanár 3. évadának következő részeit – egyelőre szintén csak az RTL Most+ előfizetős internetes szolgáltatás nézői láthatják majd. Az Apatigris az RTL Klub képernyőjén leghamarabb szintén csak az ősszel folytatódhat, ugyanis az RTL Magyarország nem akarja most ellőni ezeket a tartalmakat, amikor a reklámpiac épp nagyon befékez a koronavírus gazdasági hatásaként.

Az RTL Klub emellett próbál most előre betározni az őszre, hiszen a járvány miatt le kellett állni a megszokott sorozatgyártással, így a tévés csúcsszezon kezdetére tartalomhiány állhatott volna elő.

Az Apatigris sávjában egyébként egy másik új műsor is indul, amit a koronavírus ihletett: mégpedig Segítség! Itthon vagyok! címmel, ami egy új hazai fejlesztésű, karanténos vígjáték lesz A mi kis falunk alkotóitól, Kapitány Iván rendezésében.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!