Maradj haza maradnak!, az RTL Klub új karanténos reality-ja

A koronavírus miatt máris leveszik az RTL Klub képernyőjéről az Apatigrist: Maradj haza magadnak! címmel újabb karanténműsor indul az új sorozat helyén

Az RTL Klub weboldalán közzétett előzetes alapján a jövő héten vasárnap a ma bemutatkozó Apatigris idősávjában, a széria helyén már jelentkezni is fog a Maradj haza magadnak! című új reality, amelyben négy ismert személyiség, Dér Heni, ByeAlex, Gáspár Laci és Szabó Zsófi életébe láthatnak bele a csatorna nézői.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az rtlklub.hu honlapon ma közzétett promóvideó alapján Maradj haza magadnak! címmel a jövő héttől egy új koronavírus reality indul az RTL Klub képernyőjén vasárnap este 18:50-kor.

Az időpont több mint érdekes, hisz ekkor lenne képernyőn az Apatigris című új magyar tévésorozat 2. része.

Négy híresség otthonából

A Maradj haza magadnak! előzetese alapján Dér Heni, ByeAlex, Gáspár Laci és Szabó Zsófi a koronavírus-járvány miatt megváltozott karanténos életébe láthatnak bele, akik odakapcsolnak ebben az időpontban a csatornára.

A Maradj haza magadnak! már a harmadik induló koronavírusos műsor lesz: először a TV2 és Rubin Kristóf gyártócége, a Free Monkeys Production jelentett be és indított 13 részes dokureality-t #maradjotthon címmel (a széria kulisszatitkairól Rubin Kristóf mesélt a Media1-nek), majd az RTL Klub pár héttel az előbbi bejelentése után egy karanténos „tehetségkutatót” jelentett be Made In Karantén címmel, amivel kapcsolatban épp tegnap derült ki, hogy a jövő héten lesz először képernyőn, méghozzá A Tanár című sorozat 3. évadának helyén. A Tanár lekerül az RTL Klub képernyőjéről, és csak RTL Most+ előfizetéssel, digitálisan lesznek láthatók az új részei, míg az RTL Klubon, tévéképernyőn leghamarabb ősszel.

Az Apatigris a Tanár 3. évadához hasonlóan egy rész után máris lekerül a képernyőről

A SorozatWiki azt írja, az Apatigris következő részeit  – csakúgy mint A Tanár 3. évadának következő részeit – egyelőre szintén csak az RTL Most+ előfizetős internetes szolgáltatás nézői láthatják majd. Az Apatigris az RTL Klub képernyőjén leghamarabb szintén csak az ősszel folytatódhat, ugyanis az RTL Magyarország nem akarja most ellőni ezeket a tartalmakat, amikor a reklámpiac épp nagyon befékez a koronavírus gazdasági hatásaként.

Az RTL Klub emellett próbál most előre betározni az őszre, hiszen a járvány miatt le kellett állni a megszokott sorozatgyártással, így a tévés csúcsszezon kezdetére tartalomhiány állhatott volna elő.

Az Apatigris sávjában egyébként egy másik új műsor is indul, amit a koronavírus ihletett: mégpedig Segítség! Itthon vagyok! címmel, ami egy új hazai fejlesztésű, karanténos vígjáték lesz A mi kis falunk alkotóitól, Kapitány Iván rendezésében.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!