A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete

A koronavírus miatt kezd kifogyni a TV2 a Mintaapák friss részeiből, nemsokára lekerül a képernyőről a sorozat

A járvány miatt leállított forgatások miatt a TV2 napi sorozata jövő héten lesz utoljára képernyőn, ezzel a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című maszkos műsor után már a második produkciótól kell bizonytalan időre búcsút vennie a csatorna nézőinek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Bár az eddig is ismert volt, hogy le kellett állítani a TV2-n futó saját gyártású napi sorozat, a Mintaapák forgatásait is, most kiderült, hogy a forgatások leállásával nagyon rövid időn belül a nézők is kénytelenek lesznek szembesülni.

A TV2 Média Csoport Sajtóosztályán ugyanis megerősítették a SorozatWikinek, hogy mivel csak néhány hétnyi tartalékuk volt előre leforgatva a Mintaapákból, ezért a széria egy darabig a jövő héten lesz utoljára képernyőn.

A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete
A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete. Fotó: TV2 sajtóosztály

A #maradjotthon című reality-val próbálják pótolni a Mintaapákat

A TV2 az április 6-án 19:30-kor induló #maradjotthon című főműsoridős új dokureality-val próbálja pótolni a kieső tartalmat a sorozat sávjában. Ez az a műsor, amiről a Media1 a napokban már beszámolt, és amelynek lényege, hogy felkért hírességek és civilek egy-egy saját kamerával rögzítik az életüket a világjárvány idején.

A TV2 #maradjotthon című dokureality-jének arculata
A TV2 #maradjotthon című dokureality-jének arculata

A Mintaapák szempontjából egyébként a legrosszabbkor jön a leállás, hiszen épp szépen felépült a nézettsége. Ráadásul a konkurens RTL Klubnak több szerencséje van, mert a forgatások leállítása ellenére Drága örökösök 3. évada és a Bátrak földje eközben tovább folytatódik, mivel ezeket jó előre felvette az RTL, és a Barátok közt vetítését sem kell leállítani egyelőre, függetlenül attól, hogy a forgatások esetükben is szünetelnek a koronavírus miatt, de nagyobb tartaléka van belőle az RTL-nek.

Fele olyan hosszú Jóban Rosszban, kényszerszüneten lévő Nicsak, ki vagyok?

A TV2 már így is komoly veszteséget szenvedett el, mivel a járvány miatt le kellett állítania a Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című nagyszabású maszkos showját, miközben az RTL Klubon tovább tud futni az Álarcos énekes, azt ugyanis a Nicsakkal ellentétben előre felvették. (Tegnap derült ki, meddig lesz képernyőn az Álarcos az RTL-en, és hogy a fináléig még több hét van hátra.)

A TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada egyik jelmeze
A TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada egy korábbi epizódja, még a leállások előtt

A SuperTV2-n futó Jóban Rosszban esetében a leállások miatt jelenleg adásonként fele olyan időtartamú részek kerülnek képernyőre, mint eddig, hogy ha több hónapig sem tudják forgatni a kórházas sorozatot, akkor se fogyjanak ki a sorozatból. Ha azonban a járvány hónapokra is húzódik, a Jóban Rosszban kapcsán is fájdalmas lépésekre kényszerülhet a TV2 Csoport.

Az Ázsia Expresszt el sem tudták kezdeni felvenni, az Exatlon Hungary stábja és a játékosok pedig Dominikán rekedtek a járvány miatt.

Ázsia Expressz, Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2-n
Ázsia Expressz, Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2-n, korábban. fotó: TV2 sajtószoba

További hírek a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

olvasás, könyv, koronavírus, járvány

Kelen Károly: Olvasás járvány idején

Maradj otthon és olvass! De mit, ha zárva vannak a könyvesboltok? Szerencsére a kiadók átálltak arra, hogy egy nap alatt kiszállítsák, amit megrendelnek tőlük. És két hét alatt tető alá hoznak egy friss könyvet. Megjelent Paolo Giordano olasz író Járvány idején című könyve.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.