Fodor Zsóka (Magdi anyus) a Nicsak, ki vagyok színpadán tegnap

Koronavírus: Leáll a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada, most vasárnap még felvételről leadják az e heti adást

A TV2 maszkos showját vasárnap felvételről, nézői szavazás nélkül még leadják, de a jövő héten már ez sem lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2 nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy felvételről sugározza vasárnap este a szuperprodukcióját, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada showműsort.

A TV2 közleményében azt írja, azért döntött így, mert

elsődleges fontosságúnak tartja a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelmét, és mivel a felvételhez kisebb számú stáb szükséges, mint egy élő adáshoz, így a közreműködők biztonságának érdekében született ez a döntés.

A felvétel miatt nem lesz nézői szavazás a műsor alatt, hanem a sztárcsapatok döntenek a leleplezésekről is tippjeik alapján. De a nézők sem maradnak nyeremények nélkül, mert az adásban feltett kvízkérdésre adott helyes válasz esetén értékes ajándékot nyerhetnek.

Lekerül a képernyőről egy időre a show a járványügyi veszélyhelyzet miatt

A közleményből ezután kiderül, hogy  produkció most vasárnap kerül képernyőre utoljára egy ideig, de azt ígérik, hogy amint a körülmények lehetővé teszik, tovább folytatják a leleplezéseket.

A TV2 Média Csoport jelezte: köszönetet mond minden versenyzőnek és közreműködőnek, akik vállalták, hogy szórakoztatják a nézőket, ezáltal is pár óra kikapcsolódást nyújtva ezekben a nehéz napokban.

A TV2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című műsorának 3. adása a Virággal
A TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsorának 3. adása a Virággal

Mint arról beszámoltunk tegnap, az Álarcos énekes osztrák változatát, a The Masked Singer Austriát teljesen lefújta a Prosieben.Sat1-hez tartozó Puls4 a koronavírus miatt, pedig épp csak a múlt héten került képernyőre először. Tegnap a TV2 sajtóosztályán még azt mondták a Media1-nek, ők viszont készülnek az élő adásra, igaz, közönség nélkül, ahogyan a múlt héten is tették, bár nyitva hagyták annak a lehetőségét, hogy ha a helyzet tovább súlyosbodna, akkor további döntést hozzanak.

Az RTL Klub hasonló jellegű műsorát,  az Álarcos énekes teljes évadát már előre felvette az RTL Klub, így azt most nem érintik a változások.

Tegnap derült ki, hogy a TV2 Exatlon Hungary című, Palik László vezette sportvetélkedőjének stábja a játékosokkal együtt egyelőre a Dominikai Köztársaságban ragadt egy lezárt területen.

A Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada a leállás előtti utolsó műsora vasárnap 18.50-kor lesz látható a TV2 műsorán.

További médiahírek találhatók a Media1 hírportálon.

Szóljon hozzá!