Fodor Zsóka (Magdi anyus) a Nicsak, ki vagyok színpadán tegnap

Koronavírus: Leáll a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada, most vasárnap még felvételről leadják az e heti adást

A TV2 maszkos showját vasárnap felvételről, nézői szavazás nélkül még leadják, de a jövő héten már ez sem lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2 nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy felvételről sugározza vasárnap este a szuperprodukcióját, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada showműsort.

A TV2 közleményében azt írja, azért döntött így, mert

elsődleges fontosságúnak tartja a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelmét, és mivel a felvételhez kisebb számú stáb szükséges, mint egy élő adáshoz, így a közreműködők biztonságának érdekében született ez a döntés.

A felvétel miatt nem lesz nézői szavazás a műsor alatt, hanem a sztárcsapatok döntenek a leleplezésekről is tippjeik alapján. De a nézők sem maradnak nyeremények nélkül, mert az adásban feltett kvízkérdésre adott helyes válasz esetén értékes ajándékot nyerhetnek.

Lekerül a képernyőről egy időre a show a járványügyi veszélyhelyzet miatt

A közleményből ezután kiderül, hogy  produkció most vasárnap kerül képernyőre utoljára egy ideig, de azt ígérik, hogy amint a körülmények lehetővé teszik, tovább folytatják a leleplezéseket.

A TV2 Média Csoport jelezte: köszönetet mond minden versenyzőnek és közreműködőnek, akik vállalták, hogy szórakoztatják a nézőket, ezáltal is pár óra kikapcsolódást nyújtva ezekben a nehéz napokban.

A TV2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című műsorának 3. adása a Virággal
A TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsorának 3. adása a Virággal

Mint arról beszámoltunk tegnap, az Álarcos énekes osztrák változatát, a The Masked Singer Austriát teljesen lefújta a Prosieben.Sat1-hez tartozó Puls4 a koronavírus miatt, pedig épp csak a múlt héten került képernyőre először. Tegnap a TV2 sajtóosztályán még azt mondták a Media1-nek, ők viszont készülnek az élő adásra, igaz, közönség nélkül, ahogyan a múlt héten is tették, bár nyitva hagyták annak a lehetőségét, hogy ha a helyzet tovább súlyosbodna, akkor további döntést hozzanak.

Az RTL Klub hasonló jellegű műsorát,  az Álarcos énekes teljes évadát már előre felvette az RTL Klub, így azt most nem érintik a változások.

Tegnap derült ki, hogy a TV2 Exatlon Hungary című, Palik László vezette sportvetélkedőjének stábja a játékosokkal együtt egyelőre a Dominikai Köztársaságban ragadt egy lezárt területen.

A Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada a leállás előtti utolsó műsora vasárnap 18.50-kor lesz látható a TV2 műsorán.

További médiahírek találhatók a Media1 hírportálon.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Huth Gergely, a Pestisrácok főszerkesztője nyilatkozik a HírTV-ben

Huth Gergely: Nem szúrjuk hátba a HírTV-t

A PestiSrácok főszerkesztője a Media1-nek azt mondta, csak rosszakaróik terjesztik, hogy 10-12 főt is megkerestek a HírTv-nél, hogy igazoljanak át az induló Pesti TV-hez. Huth Gergely szerint valójában a 6 fős Informátor című műsor stábjának szerkesztője kereste meg őket azzal, hogy átmennének hozzájuk. A PestiSrácok vezetője azt is mondta, szerinte ami történik, az nem hátba szúrás és nem igaz, hogy ráígértek a fizetésekre.

A HírTV új székháza az Angol utcában Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1

„A PestiSrácok hátba szúrta a HírTV-t”

Szó szerint ezekkel a szavakkal értékelték a HírTV-nél, hogy legalább 10-12 főt, vagyis a Hír Televízió egyik legismertebb műsora, az Informátor teljes csapata mellett a fideszes médiagólem hírcsatornájánál dolgozó más szerkesztőket és műsorvezetőket is megkeresett a Pesti TV-t hamarosan elindító PestiSrácok vezetősége annak érdekében, hogy igazoljanak át hozzájuk. A PestiSrácok főszerkesztője szerint ez nem igaz.