Fodor Zsóka (Magdi anyus) a Nicsak, ki vagyok színpadán tegnap

Koronavírus: Leáll a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada, most vasárnap még felvételről leadják az e heti adást

A TV2 maszkos showját vasárnap felvételről, nézői szavazás nélkül még leadják, de a jövő héten már ez sem lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A TV2 nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy felvételről sugározza vasárnap este a szuperprodukcióját, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada showműsort.

A TV2 közleményében azt írja, azért döntött így, mert

elsődleges fontosságúnak tartja a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelmét, és mivel a felvételhez kisebb számú stáb szükséges, mint egy élő adáshoz, így a közreműködők biztonságának érdekében született ez a döntés.

A felvétel miatt nem lesz nézői szavazás a műsor alatt, hanem a sztárcsapatok döntenek a leleplezésekről is tippjeik alapján. De a nézők sem maradnak nyeremények nélkül, mert az adásban feltett kvízkérdésre adott helyes válasz esetén értékes ajándékot nyerhetnek.

Lekerül a képernyőről egy időre a show a járványügyi veszélyhelyzet miatt

A közleményből ezután kiderül, hogy  produkció most vasárnap kerül képernyőre utoljára egy ideig, de azt ígérik, hogy amint a körülmények lehetővé teszik, tovább folytatják a leleplezéseket.

A TV2 Média Csoport jelezte: köszönetet mond minden versenyzőnek és közreműködőnek, akik vállalták, hogy szórakoztatják a nézőket, ezáltal is pár óra kikapcsolódást nyújtva ezekben a nehéz napokban.

A TV2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című műsorának 3. adása a Virággal
A TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsorának 3. adása a Virággal

Mint arról beszámoltunk tegnap, az Álarcos énekes osztrák változatát, a The Masked Singer Austriát teljesen lefújta a Prosieben.Sat1-hez tartozó Puls4 a koronavírus miatt, pedig épp csak a múlt héten került képernyőre először. Tegnap a TV2 sajtóosztályán még azt mondták a Media1-nek, ők viszont készülnek az élő adásra, igaz, közönség nélkül, ahogyan a múlt héten is tették, bár nyitva hagyták annak a lehetőségét, hogy ha a helyzet tovább súlyosbodna, akkor további döntést hozzanak.

Az RTL Klub hasonló jellegű műsorát,  az Álarcos énekes teljes évadát már előre felvette az RTL Klub, így azt most nem érintik a változások.

Tegnap derült ki, hogy a TV2 Exatlon Hungary című, Palik László vezette sportvetélkedőjének stábja a játékosokkal együtt egyelőre a Dominikai Köztársaságban ragadt egy lezárt területen.

A Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada a leállás előtti utolsó műsora vasárnap 18.50-kor lesz látható a TV2 műsorán.

További médiahírek találhatók a Media1 hírportálon.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

olvasás, könyv, koronavírus, járvány

Kelen Károly: Olvasás járvány idején

Maradj otthon és olvass! De mit, ha zárva vannak a könyvesboltok? Szerencsére a kiadók átálltak arra, hogy egy nap alatt kiszállítsák, amit megrendelnek tőlük. És két hét alatt tető alá hoznak egy friss könyvet. Megjelent Paolo Giordano olasz író Járvány idején című könyve.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.