A Jóban Rosszban c. sorozat a SuperTV2-n

Műsorváltozás a koronavírus miatt: Hétfőtől fele olyan hosszú lesz a SuperTV2-n a Jóban Rosszban, hogy legyen tartaléka a csatornának akár több hónapra is

Már a jövő héttől változik a SuperTV2 napi sorozatának vetítési rendje, így egyrészt némiképp eltérő időpontra kerül a sorozat, másrészt körülbelül fele olyan hosszúak lesznek az egyes epizódok, mint eddig. A TV2 Média Csoport a koronavírus miatti leállások elhúzódásától tartva döntött így.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Már jövő héttől műsorváltozás lesz a TV2 Média Csoporthoz tartozó SuperTV2-n és a koronavírus miatti leállás előtt már felvett Jóban Rosszban epizódjainak vetítése új időpontba kerül – tudta meg a SorozatWiki.

A délutáni Jóban Rosszban epizód 12:00 helyett 12:35-kor kezdődik majd, míg az esti ismétlés 21 óra helyett 21:20-kor kerül majd adásba. A csatorna mindkét vetítés előtt, 12:00-kor és 20:45-kor megismétli majd az előző napi epizódot is.

Ennél is fontosabb, hogy hétfőtől rövidebbek is lesznek a Jóban Rosszban részei a SuperTV2-n.

Tortát vágnak fel a SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának 15. születésnapja alkalmából
Tortát vágnak fel a SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának 15. születésnapja alkalmából idén januárban. Fotó: TV2 sajtószoba

45 helyett 20-25 perc hosszú lesz a Jóban Rosszban

Az oldal hivatalosan is megerősített információi szerint az eddig nettó (reklámok nélkül) nagyjából 45 perces adásidő helyet 20-25 perces epizódok lesznek. A szériát azért rövidítik meg epizódonként nagyjából az eddigi felére, mert a SuperTV2-t működtető TV2 Média Csoport tartalékol arra az esetre, ha a koronavírus miatt a sorozatot is érintő leállás  hosszabb lenne. Így akár több hónapig sem kell levenni a sorozatot képernyőről. A TV2-nél is megerősítették a SorozatWiki a Jóban Rosszbannal kapcsolatos információját.

„Mint azt korábban bejelentettük, a TV2 Csoport a vírushelyzet következtében néhány produkciójának gyártását átszervezi, mivel társaságunk számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelme. Szeretnénk, ha minél tovább láthatnák a nézők a népszerű sorozatot, így március 23-tól két részt adunk: az első az előző napi ismétlése lesz, a második pedig 21.20-tól az új epizód” – közölte a médiavállalat sajtóosztálya.

A SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik jelenete
A SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik jelenete. Fotó: TV2 sajtószoba

A TV2-t is érzékenyen érinti a koronavírus miatti krízis, de lesznek újdonságaik is

A Jóban Rosszban című sorozat leállításáról a hét elején jelent meg információ. Megírtuk azt is, hogy elhalasztja a TV2 az Ázsia Expressz forgatásait. Most vasárnap felvételről még ugyan leadják az eddig egyébként mindig élő Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című maszkos show e heti adását, a jövő héttől azonban a stáb és a szereplők biztonsága érdekében teljesen le is áll a nagyszabású show. Továbbá le kellett állítani a Mintaapák című napi sorozat gyártását is. A Palik László vezette Exatlon Hungary sportreality stábja és a játékosok egyelőre Dominikán rekedtek a világjárvány miatti korlátozások miatt.

A TV2 ugyanakkor újdonságokat is bejelentett a héten. Péntek este mondták el, hogy #Maradjotthon címmel a koronavírus-járványról új főműsoridős napi dokureality-t indít áprilisban. Idén indul egy új magyar fejlesztésű sorozat is, aminek az egyik főszerepében Stohl András lesz látható. Az új sorozat címe Egyszer volt Budán Bödör Gáspár. A szériáról ITT írtunk bővebben.

Az RTL Magyarországnál is több műsort és sorozatot érint a járványhelyzet: például egyelőre leálltak a Barátok közt és a Drága örökösök 4. évadának forgatásaival, elmarad a Survivor, nincs XXI. század, Házon Kívül, Fókusz Portré. Erről korábbi részletes összefoglalónkat ajánljuk.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Borító: A Jóban Rosszban c. sorozat a SuperTV2-n fotó: TV2 Média Csoport, sajtószoba

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!